PS4 Türkçe YAMA RED DEAD REDEMPTİON 2 PS4 TÜRKÇE YAMA HAZIRLANIYOR

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Türkçe Yama Çalışmaları kategorisinde Antiseptiq tarafından oluşturulan RED DEAD REDEMPTİON 2 PS4 TÜRKÇE YAMA HAZIRLANIYOR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,549 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 65 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Türkçe Yama Çalışmaları
Konu Başlığı RED DEAD REDEMPTİON 2 PS4 TÜRKÇE YAMA HAZIRLANIYOR
Konbuyu başlatan Antiseptiq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Deniz36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtfzl

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 31, 2021
322
119
43
TR yaması en çok beklenen oyun bu olsa gerek.
Emek harcayanlara yürekten Tesekkurler.

Antiseptiq

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 9, 2022
169
193
43
Onun birşey yapacağını düşünmüyorum ama Arap ekibine bende güvenmiyorum daha önce bana yardım edeceklerini söyleyip vazgecmislerdi yine aynısını yapabilirler.
Arap ekibi daha önce yapmayı kabul edip daha sonra vazgeçmiş. Şu an ben de haber alamıyorum cevap vermiyorlar. Umarım hevesimiz kursağımızda kalmaz. :(

Antiseptiq

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 9, 2022
169
193
43
Bunlar vazgeçerse gta5 için yazılımı yapan kişi kısa zaman da rdr 2 için yapacağını söyledi. Olmadı onu bekleyeceğiz.

Umit3710

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2022
299
214
43
Karşı site Netflix gibi üyelik sistemine geçmiş hahah bu işler gönülluluk esasına dayanır adam senelik 1000 lira üyelik yapmış komedi
Oyunu yapıp paylaşanlarda 5000 istesin de olsun bitsin o zaman ne güzel dünya çok garip savunduğum şeyin hala arkasındayım ps4 u 1.5sene önce aldım o sayede buralarda dolaşmaya başladım o sitede de vardım maşallah hergun yardım kampanyası vardı dedim bir ara dolandırıcılara mi denk geldik diye komple sildim sayfalarını

askerasker

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2010
56
28
18
75
Ewt o ekip. Bize yapacaklarını söylediler. Gereken dosyaları gönderdik bekliyoruz şimdi.
%0.0001 bilgimle baktım programa ama anladığım kadarıyla programın içine şifreleyip gömmüşler sanki arapça çeviriyi. geri çeviremedim. belki daha bilgili birileri açıp TR yamayı entegre edebilir.

yok mu rpf dosyası açıcı bir tool. yüklü rdr2'yi dump etmeye üşeniyorum :)

Antiseptiq

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 9, 2022
169
193
43
%0.0001 bilgimle baktım programa ama anladığım kadarıyla programın içine şifreleyip gömmüşler sanki arapça çeviriyi. geri çeviremedim. belki daha bilgili birileri açıp TR yamayı entegre edebilir.

yok mu rpf dosyası açıcı bir tool. yüklü rdr2'yi dump etmeye üşeniyorum :)
Ben 2 gündür haber alamıyorum. Korkmaya başladım. ra65zan @ra65zan a da daha önce yardım eetmeyi kabul edip sonra vazgeçmişlerdi. Yine öyle bişey olur diye korkuyorum. Hadi hayırlısı

baris161635

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 5, 2022
153
41
28
Ben 2 gündür haber alamıyorum. Korkmaya başladım. ra65zan @ra65zan a da daha önce yardım eetmeyi kabul edip sonra vazgeçmişlerdi. Yine öyle bişey olur diye korkuyorum. Hadi hayırlısı
o zaman geçmiş olsun yapıcak bir şey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...