PS4 Türkçe YAMA RED DEAD REDEMPTİON 2 PS4 TÜRKÇE YAMA HAZIRLANIYOR

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Türkçe Yama Çalışmaları kategorisinde Antiseptiq tarafından oluşturulan RED DEAD REDEMPTİON 2 PS4 TÜRKÇE YAMA HAZIRLANIYOR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,533 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 65 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Türkçe Yama Çalışmaları
Konu Başlığı RED DEAD REDEMPTİON 2 PS4 TÜRKÇE YAMA HAZIRLANIYOR
Konbuyu başlatan Antiseptiq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Deniz36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Antiseptiq

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 9, 2022
169
193
43
Arkadaşlar herkese merhaba.

2 Haftadır uğraşlarım sonunda RDR 2 Türkçe yama konusunda neredeyse sona gelmiştik. Yaklaşık olarak iki gündür araplardan cevap alamıyordum. Dün gece Mesaj gönderdi görüştüğüm ikişi. "Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum fakat çok özür dilerim arkadaşım bir şey yapamadı" diye. Neden vazgeçtiklerini ısrarla sorsam da cevap alamadım. Şu anda da yazdığım hiç bir mesaja cevap vermiyor. Çeviri dosyalarını gönderip üstüne bir de yazı tipi fontunu istemeleri bu yamanın çıkacağı anlamına geliyordu. Çıkmaması için tek sebep yardım etmekten vazgeçmeleriydi ve vazgeçtiler.

Benim en büyük üzüntüm sizlere burada erken umut verip hevesinizi kursağınızda bırakmam oldu. Ben hem yamanın çıkmamasına üzülüyorum hem de sizi üzdüğüm için çok üzülüyorum lütfen hakkınızı helal edin. Araplara güven olmadığını bir kez daha görmüş oldum. Ben elimden geleni yaptım. Keşke daha fazlası gelseydi. Sizleri umutlandırdım sonra da hayal kırıklığı yaşattım. Keşke hiç başlık açmadan sizlere hiç bilgi vermeden görüşmeleri sürdürseydim. Bu yüzden sizden çok özür diliyorum. Hakkınızı helal edin. :(

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,319
6,371
113

2 Haftadır uğraşlarım sonunda RDR 2 Türkçe yama konusunda neredeyse sona gelmiştik. Yaklaşık olarak iki gündür araplardan cevap alamıyordum. Dün gece Mesaj gönderdi görüştüğüm ikişi. "Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum fakat çok özür dilerim arkadaşım bir şey yapamadı" diye. Neden vazgeçtiklerini ısrarla sorsam da cevap alamadım. Şu anda da yazdığım hiç bir mesaja cevap vermiyor. Çeviri dosyalarını gönderip üstüne bir de yazı tipi fontunu istemeleri bu yamanın çıkacağı anlamına geliyordu. Çıkmaması için tek sebep yardım etmekten vazgeçmeleriydi ve vazgeçtiler.

Benim en büyük üzüntüm sizlere burada erken umut verip hevesinizi kursağınızda bırakmam oldu. Ben hem yamanın çıkmamasına üzülüyorum hem de sizi üzdüğüm için çok üzülüyorum lütfen hakkınızı helal edin. Araplara güven olmadığını bir kez daha görmüş oldum. Ben elimden geleni yaptım. Keşke daha fazlası gelseydi. Sizleri umutlandırdım sonra da hayal kırıklığı yaşattım. Keşke hiç başlık açmadan sizlere hiç bilgi vermeden görüşmeleri sürdürseydim. Bu yüzden sizden çok özür diliyorum. Hakkınızı helal edin. :(
Estağfurullah gardasım nie üzülüyon sıkıntı yok babüş 😂

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,110
2,940
113
Hocam maciras @maciras abi daha iyi bilir ama yanlış bilmiyorsam ayarlarda at sürüşü ile ilgili turbo olacak şekilde tuş basma hızı ve X2, X3 şeklinde tuş basma tekrarı vardı. Benimki tahmin tabi. Oyun ecnebice olunca tam anlayamadım ayarlarda o kısımda ne yazdığını :D
Kardeşim sen de az bilmiyorsun hani ;) Beyler o daha giriş kısmı. Bırakın da o kadar bilelim. Ama ileride daha ne güzellikler var bir bilseniz ;)
Sana söz hocam. Tr yama çıksın hazır Pkg değilde on işlem yapılacak şekilde olursa Pkg ye çevirip flaşla kargo yapıcam sana. Kargo ücreti senden ama :D:D:D
Dostum aynı paketten bende istiyorum. Ancak beni kargo ile yorma, direkt evime gel, sen kur :p:D:)

Son düzenleme:

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,110
2,940
113

Kardeşim emeğine sağlık! Biz senin ne kadar uğraştığını günbegün, her saniye gördük ve takip ettik. Ne demek, hakkımız varsa helal olsun. Ancak bence sen hakkını helal et. Çünkü bizim için bunca zaman uğraştın ve eminim ki zamanı geldiğinde uğraşmaya da devam edeceksin ;)

Biz inanıyoruz ki bu yama çıkacak. Belki bugün belki yarın belki de haftaya... Ama şunu biliyoruz ki elbet çıkacak! Arkadaşlar kimse moralini bozmasın. Vakti geldiğinde forum olarak hepimiz bu muhteşem oyunun Türkçe yamasına kavuşacağız. Gönlünüzü ferah tutun ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...