Arkadaşlar herkese merhaba.
2 Haftadır uğraşlarım sonunda RDR 2 Türkçe yama konusunda neredeyse sona gelmiştik. Yaklaşık olarak iki gündür araplardan cevap alamıyordum. Dün gece Mesaj gönderdi görüştüğüm ikişi. "Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum fakat çok özür dilerim arkadaşım bir şey yapamadı" diye. Neden vazgeçtiklerini ısrarla sorsam da cevap alamadım. Şu anda da yazdığım hiç bir mesaja cevap vermiyor. Çeviri dosyalarını gönderip üstüne bir de yazı tipi fontunu istemeleri bu yamanın çıkacağı anlamına geliyordu. Çıkmaması için tek sebep yardım etmekten vazgeçmeleriydi ve vazgeçtiler.
Benim en büyük üzüntüm sizlere burada erken umut verip hevesinizi kursağınızda bırakmam oldu. Ben hem yamanın çıkmamasına üzülüyorum hem de sizi üzdüğüm için çok üzülüyorum lütfen hakkınızı helal edin. Araplara güven olmadığını bir kez daha görmüş oldum. Ben elimden geleni yaptım. Keşke daha fazlası gelseydi. Sizleri umutlandırdım sonra da hayal kırıklığı yaşattım. Keşke hiç başlık açmadan sizlere hiç bilgi vermeden görüşmeleri sürdürseydim. Bu yüzden sizden çok özür diliyorum. Hakkınızı helal edin.