Arkadaşlar herkese selam.
Takip edenler bilirler ki yaklaşık olarak 2 haftadır araplar üzerinden RDR 2 Türkçe yama konusunda görüşmelerim devam ediyor. Bu gün geldiğimiz noktada Türkçe çeviri dosyasını onlara gönderdim ve yazı tipi fontu istediler. Onu gönderdikten sonra artık çok bir şey kalmıyor. Adamların yapacağı tek şey yamayı bana göndermek. Yama geldikten sonra yamayı size sunarım.
Bu yamayı çok fazla bekledik ve artık sonuna geldik diyebilirim. Yamaya ulaşmamız artık bir haftadan daha kısa bir süre gibi görünüyor.
Bu noktaya gelmemizdeki en büyük katkıyı sağlayan
@ra65zan
arkadaşımızdır. Açılmış olan konuda yaptığı bir paylaşımdan sonra kendisine özelden soru sorduğumda bana araplara rica etmemiz lazım demişti ve beni bu konuda cesaretlendirdi. Ben de kendisinden cesaret alıp görüşmeye başladım. Konu ilerlediğinde bana olacak şeyi daha önceden söylemişti ve dediği gibi çeviri dosyasını istediler. Onlar istemeden kendisi bana çeviri dosyasını göndermişti. Bu gün de kendisine sabah saat 07:10 da mesaj attım ve anında cevap verdi. Yazı tipi fontunu istemişlerdi ve
@ra65zan
anında onu da gönderdi ben de adamlara sundum. YazıTipi Fontunu da gönderdiğimize göre bu demek oluyor ki yamanın gelmesi artık an meselesi. Dediğim gibi
@ra65zan
olmasaydı yama konusu bu noktaya gelemezdi.
KENDİSİNE BURADAN HERKES ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM.
@ra65zan