PS3 Türkçe YAMA Remember Me PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde barbar2 tarafından oluşturulan Remember Me PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,488 kez görüntülenmiş, 171 yorum ve 265 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Remember Me PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan barbar2
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Soulfly2626

Asgeroff

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 12, 2024
22
1
3

Arkadaşlar birkaç gündür bu yama için uğraşıyordum ve test etmeden eklemek istemedim :) Şu an yama sorunsuzdur (4. bölüme kadar oynadım) Bu arada, çeviri bana ait değil, ama birçok çevrilmemiş cümle ve hatayı elimden geldiğince düzeltmeye çalıştım ve PS3 e uygun hale getirdim. Eğer bir hata görürseniz konuya yazın yamayı güncelleyeyim (çeviride ki hatalar dışında)

Remember Me Ps3 Türkçe yama indirmek için aşağıda ki bağlantıya tıklayın..!!

[Gizli içerik]
Teşekkürler

Baris81

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 12, 2021
52
3
8

Arkadaşlar birkaç gündür bu yama için uğraşıyordum ve test etmeden eklemek istemedim :) Şu an yama sorunsuzdur (4. bölüme kadar oynadım) Bu arada, çeviri bana ait değil, ama birçok çevrilmemiş cümle ve hatayı elimden geldiğince düzeltmeye çalıştım ve PS3 e uygun hale getirdim. Eğer bir hata görürseniz konuya yazın yamayı güncelleyeyim (çeviride ki hatalar dışında)

[Gizli içerik]
Süper

Brian O'Conner

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 10, 2025
16
0
1

[Gizli içerik]
tşkkürler