Residen evil 4 hd

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 İçin PS2 Oyunları kategorisinde yahyalı tarafından oluşturulan Residen evil 4 hd başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,020 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 İçin PS2 Oyunları
Konu Başlığı Residen evil 4 hd
Konbuyu başlatan yahyalı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan esenmüzik

yahyalı

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2014
10
5
3
ps3 4.46 versiyon resident evil4 u oynayan yokmu ya biri yardım etsin kac gundur cevap yok

yahyalı

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2014
10
5
3
yuklettım ama acarken baslama sırasında hata olustu dıyo 800lu sayılar geliyo yama mı lazım versiyonmu4.46 yuksek geliyo anlamadım....bre :livid: bunun için yardım more

jaguars4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2013
859
121
43
Fix yaparsan büyük ihtimalle düzelir.

tabi önce oyunun kodunu bilmen gerekli. (NPEB00342) veya (NPUB30312) ikisinden birisidir.

hdr72

Erişim Engelli
Ara 26, 2013
1,275
1,618
113
dostum react psn kurman lazım oyunu o şekilde fixleyecen

zepharoth

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2009
241
115
43
China
Jaguars4'un dedigi gibi oncelikle oyunun kodu NPUB30312 mi yoksa NPEB00342 mi ogrenmen gerekiyor.
Bunu ogrendikten sonra ilgili kodlu oyuna ait rap dosyasini bulman lazim, bunu nette aratarak da yapabilirsin veya psnstuff isimli programi kurarsin, onun icinden indirebilirsin.
Sonraki asamada reactpsn'ye ihtiyacin olacak, reactpsn programini indirip PS3'e kurman gerekiyor.
Daha sonra indirdigin rap dosyasini FAT32 bir usb veya harddiskin ana dizinine exdata isimli klasor acip icine atacaksin.
PS3'te aa isimli bir kullanici olusturacaksin, bu "aa" kullanicisi ile baglanip reactpsn'yi calistiracaksin ve usb/harddisk icerisindeki dosyayi lisanslamis olacaksin. (Dosyanin lisanslanmis oldugunu aa olarak isimlendirdigin kullanicinin isminin degismis olmasindan anliyorsun)
Son olarak oyunlari oynadigin normal kullanicin ile Resident Evil 4 HD keyfini surebilirsin. Bence serinin en guzel oyunudur, 4'ten sonra ben pek keyif alamadim.

Bu arada reactpsn / psnstuff / rap dosyasi gibi kavramlara uzaksan oncelikle forumda reactpsn ve psnstuff icin acilmis konulara goz atmani tavsiye ederim.

Iyi oyunlar..

Maschinengewehr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2009
92
1
8
38
Siteye Git
Bu aşamaları uygula dostum işe yarayacaktır. Açıklama kısmında Mega adlı siteden kaynak verilmiş. Ama oradan dosyayı edinmek için megadan üyelik almanız gerek çünkü üyeliksiz girenlere günlük 500mb limit verilmekte. Üyelere ise daha fazla.

Edit : Maalesef 1.8 gb sonrası benden de para istedi :(

Son düzenleme: