Residen Evil Requem PKG 13.60 Bu Oyun veya Uygulama Başlatılamıyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde nev64 tarafından oluşturulan Residen Evil Requem PKG 13.60 Bu Oyun veya Uygulama Başlatılamıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 111 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı Residen Evil Requem PKG 13.60 Bu Oyun veya Uygulama Başlatılamıyor
Konbuyu başlatan nev64
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Talha.7105
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nev64

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2014
84
14
8
Merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi güzelce pkg kurdum indirmek saatlerimi aldı :(Cihazı henliyorum sonra oyunu kurdum ve oyun açılmıyor Payload falan filan diyorlar bakındım ama analyamadım ps4 de çatır çatır pkg atıp direk çalışıyorduı payloaların hepsi yüklü nackport dahil çalışıtırp deniyorum ama olmuyor bilen varsa yazarsa sevinirim iyiki varsınız​

semihyz

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2020
19
0
1
aynı durumdayım. ne yüklesem çalıştıramadım. bu klasör oyunları da beceremedim. bir kırdık hiç oyun yok şu an cihazda.
şuan fpkg wolverine iniyor. bu da çalışmazsa daha uğraşmayacağım.

Talha.7105

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
145
33
28
Merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi güzelce pkg kurdum indirmek saatlerimi aldı :(Cihazı henliyorum sonra oyunu kurdum ve oyun açılmıyor Payload falan filan diyorlar bakındım ama analyamadım ps4 de çatır çatır pkg atıp direk çalışıyorduı payloaların hepsi yüklü nackport dahil çalışıtırp deniyorum ama olmuyor bilen varsa yazarsa sevinirim iyiki varsınız​
Pkg oyun yüklemeyle ilgili rehber var hocam. 3 adet payload var konsola göndermeniz gereken pkg oyunların çalışması için. O konuyu bir inceleyin mutlaka. Pkg oyun çok yeni ztn şuan PS5 te.

nev64

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2014
84
14
8
Pkg oyun yüklemeyle ilgili rehber var hocam. 3 adet payload var konsola göndermeniz gereken pkg oyunların çalışması için. O konuyu bir inceleyin mutlaka. Pkg oyun çok yeni ztn şuan PS5 te.
hocam sabahtan beri o konuyu arıyorum baska yerlerede yazmışsınız linkleyebilir misiniz?

HakonPala

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2025
27
5
3
Fake pkg ler 13.60 sürümünde sanırım çalışmıyor exfat veya klasör formatlı oyunları yükle otomatik yükleniyor

ReaLioN

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 31, 2021
239
123
43
PKG formatlı oyunlar şu anda 11.60 versiyona kadar destekliyor. Bu sürüm üzerinde olanların diğer seçenekleri indirip kurması gerekli.

fatihaksoy

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 12, 2009
387
194
43
PKGler 13.60'da çalışmaz şuan için çalışmalar var ama ne olur bilemem. Klasörlü, Exfat veya FFPFSC formatında olanları oynuyabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...