Fix yapmadım fix dosyasında param.sfo falan var dosyaları değiştirmem lazım sanırım. O da değiştiriyorum hata veriyor şu an. Pkg şeklinde fix dosyası yok.
Ben yükledim 1.00 sürümünde de 1.04 sürümünde de oyunu açtıktan sonra karakol fotosu geliyor sonra hata veriyor. 5.05 sürümü kullanıyorum. Benim gibi hata alan var mı? Silip yükledim yine aynı. Hata kodunu paylaşcam.
5.05 konsolda tam yukleme olmadi. (base + 1.04 patch + 5.05 fix arka arkaya yukledim ama firmwari 5.50 ye yukseltmemi istedi cancelladim ) calistirabilen biri varsa aydinlatsin lutfen
Fix yapmadım fix dosyasında param.sfo falan var dosyaları değiştirmem lazım sanırım. O da değiştiriyorum hata veriyor şu an. Pkg şeklinde fix dosyası yok.
"Orbis pubg chk" ile pkg dosyasını açtım.
Fix yazan dosyaları (186mb) oyunun içine atıp.
"Gengp4" ve "orbis pub geb" uygulaması ile pkg dosyasını geri kapattım.
Sorun düzeldi.
Bence direk fixlenmiş ve update i olan bir sürüm bulun ve onu indirin.
Ben spiderman ı direk fixli indirdim direk yükledim çalıştı.
5.05 konsolda tam yukleme olmadi. (base + 1.04 patch + 5.05 fix arka arkaya yukledim ama firmwari 5.50 ye yukseltmemi istedi cancelladim ) calistirabilen biri varsa aydinlatsin lutfen