PS4 Türkçe YAMA Resident Evil 4 (PS2) PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Resident Evil 4 (PS2) PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 45,963 kez görüntülenmiş, 622 yorum ve 345 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Resident Evil 4 (PS2) PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Isısısısısıs

avivo21

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 7, 2019
62
9
8
teşekkürler

Sevgili mcpsp üyeleri, yeni bir oyununun türkçe yama çalışması ile daha karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren Kadir Boz (Türk Teknik) arkadaşımıza forum üyeleri adına buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. iso dosyalarında yardımcı olan alperrenkli arkadaşımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese iyi forumlar diliyorum :)

TÜRKÇE ÇEVİRİ
KADİR BOZ (TÜRK TEKNİK)

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik][Gizli içerik]

asdaskkkkkkkkkkk

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 3, 2020
1
1
3

Sevgili mcpsp üyeleri, yeni bir oyununun türkçe yama çalışması ile daha karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren Kadir Boz (Türk Teknik) arkadaşımıza forum üyeleri adına buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. iso dosyalarında yardımcı olan alperrenkli arkadaşımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese iyi forumlar diliyorum :)

TÜRKÇE ÇEVİRİ
KADİR BOZ (TÜRK TEKNİK)

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ

OYNANIŞ VİDEOSU

ps2 için oluyor mu bu yama

snakewww

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 7, 2009
22
6
3
44

TÜRKÇE ÇEVİRİ
KADİR BOZ (TÜRK TEKNİK)

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ

OYNANIŞ VİDEOSU

teşekkürler

halil57

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 27, 2020
17
1
3

TÜRKÇE ÇEVİRİ
KADİR BOZ (TÜRK TEKNİK)

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ

OYNANIŞ VİDEOSU

TEŞEKKÜRLER

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,114
2,773
113
Üstad öncelikle tekrar ellerine sağlık. Türkçe yama ile bu oyunu sayende bir kez daha oynamak çok güzel.

Ancak bir sorun var. Oyunda sanırım hile mevcut. Oyunu hard seviyesinde açmama rağmen kurşun sayısı sınırsız. Oyunda kurşun topluyorsun ama etkisi sıfır. Hiç olmadı bari normal seviyede açayım dedim, belki onda cheat kullanılmamıştır diye ama onda da durum aynı şekilde. Haliyle bu şekilde oyun oynamak çok kolay. Bu oyunu hilesiz ve Türkçe oynamak mümkün müdür acaba?

Son düzenleme:

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,813
47,854
113
Üstad öncelikle tekrar ellerine sağlık. Türkçe yama ile bu oyunu sayende bir kez daha oynamak çok güzel.

Ancak bir sorun var. Oyunda sanırım hile mevcut. Oyunu hard seviyesinde açmama rağmen kurşun sayısı sınırsız. Oyunda kurşun topluyorsun ama etkisi sıfır. Hiç olmadı bari normal seviyede açayım dedim, belki onda cheat kullanılmamıştır diye ama onda da durum aynı şekilde. Haliyle bu şekilde oyun oynamak çok kolay oluyor. Bu oyunu hilesiz ve Türkçe oynamak mümkün müdür acaba?
Maalesef :( Youtube da yabancı biri cheat paylaşmıştı ve ben de onları dosyanın içine atmıştım. Aslında bir sürü seçenek vardı, ama ben sadece sınırsız mermiyi eklemiştim. Tekrardan ps2 iso oyununu indirip, ardından yamayı içine atmak ve son olarak da oyunu pkg formatına çevirmek gerekiyor. Upload'ı saymıyorum bile :D

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,114
2,773
113
Maalesef :( Youtube da yabancı biri cheat paylaşmıştı ve ben de onları dosyanın içine atmıştım. Aslında bir sürü seçenek vardı, ama ben sadece sınırsız mermiyi eklemiştim. Tekrardan ps2 iso oyununu indirip, ardından yamayı içine atmak ve son olarak da oyunu pkg formatına çevirmek gerekiyor. Upload'ı saymıyorum bile :D
Hızlı geri dönüşün için çok teşekkür ederim.

Bana anlatırsan ben tüm oyunseverler için yapabilirim istersen :) Zamanın yoksa ve bu iş çok zamanını alacaksa senden bunu istemek haksızlık olur farkındayım. Keşke hiç hile olmasaymış ama sende haklısın tabi nereden bileceksin bunu. Bazıları da bu şekilde oynamayı seviyor. Açıkçası bana da böylesi çok kolay geliyor. Hayır bi ara dedim ki ben niye hâlâ kurşun topluyorum :D Zaten kurşun hilesi var, sınırsız kurşun var :) Sonra baktım böyle oynamak oyunun ruhunu zedeliyor hile olmayanını aramaya koyuldum. Ancak anlaşılan şimdilik bir hayal bu.

Neyse sayende çıkmaya devam eden Türkçe yamalı başka oyunlara yoğunlaşacağız artık :) Her türlü ellerine sağlık reis :)