PS4 Türkçe YAMA Resident Evil 4 (PS2) PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Resident Evil 4 (PS2) PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 45,886 kez görüntülenmiş, 622 yorum ve 345 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Resident Evil 4 (PS2) PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Isısısısısıs

cino242

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 4, 2008
208
28
28
49

Sevgili mcpsp üyeleri, yeni bir oyununun türkçe yama çalışması ile daha karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren Kadir Boz (Türk Teknik) arkadaşımıza forum üyeleri adına buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. iso dosyalarında yardımcı olan alperrenkli arkadaşımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese iyi forumlar diliyorum :)

TÜRKÇE ÇEVİRİ
KADİR BOZ (TÜRK TEKNİK)

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik][Gizli içerik]
teşekkürler
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler

Kratos3866

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 28, 2019
2
3
3

Sevgili mcpsp üyeleri, yeni bir oyununun türkçe yama çalışması ile daha karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren Kadir Boz (Türk Teknik) arkadaşımıza forum üyeleri adına buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. iso dosyalarında yardımcı olan alperrenkli arkadaşımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese iyi forumlar diliyorum :)

TÜRKÇE ÇEVİRİ
KADİR BOZ (TÜRK TEKNİK)

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ

OYNANIŞ VİDEOSU

Yine efsane bir oyun
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Efsane bir oyun

thisrock84

TR YAMA KING
Yönetici
Moderatör
Tem 25, 2008
274
8,738
93
41

TÜRKÇE ÇEVİRİ
KADİR BOZ (TÜRK TEKNİK)

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ

OYNANIŞ VİDEOSU

Teşekkürler, emeğinize sağlık