PS4 Türkçe YAMA Resident Evil 4 (PS2) PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Resident Evil 4 (PS2) PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 46,115 kez görüntülenmiş, 622 yorum ve 345 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Resident Evil 4 (PS2) PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Isısısısısıs

No44

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2019
7
2
3
Merhabalar ben bunun içinde olan ps2 uyumlu iso dosyasını nasıl çıkarırım? Adminin önerdiği fake pkg tools u indirdim ama pkg dosyasını açan herhangi bir uygulama göremedim. Bilen biri anlatabilir mi? Castellanos @Castellanos

arifack

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 18, 2019
742
384
63

Sevgili mcpsp üyeleri, yeni bir oyununun türkçe yama çalışması ile daha karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren Kadir Boz (Türk Teknik) arkadaşımıza forum üyeleri adına buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. iso dosyalarında yardımcı olan alperrenkli arkadaşımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese iyi forumlar diliyorum :)

Oyuna gömülmüş yama indikten sonra arşiv dosyalarını, 1, 2, 3 olarak adlandırıp dosyayı çıkartın. Aşağıdaki resme bakabilirsiniz.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
KADİR BOZ (TÜRK TEKNİK)

PS4 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
tşk

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,817
47,879
113
Merhabalar ben bunun içinde olan ps2 uyumlu iso dosyasını nasıl çıkarırım? Adminin önerdiği fake pkg tools u indirdim ama pkg dosyasını açan herhangi bir uygulama göremedim. Bilen biri anlatabilir mi? Castellanos @Castellanos
BİLGİLENDİRME
Oyunu ps3 veya ps2 konsolunda oynamak isteyen arkadaşlar pkg dosyasının içindeki iso dosyasını çıkartmak için fake pkg aracını kullanabilirler.

pkg dosyası şifreli bu arada. Şifre bu: G2r8fRn9IapCfLfoMUADMh2ZfkpXUJrL

şifreyi girip içindeki iso dosyasını çıkartmanız yeterlidir. Full oyun zaten. Gerekli yere atıp oyunu çalıştırabilir ve türkçe olarak oyanabilirsiniz. :)

Son düzenleme:

No44

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2019
7
2
3
Dostum ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Ben ps2 de denedim sorunsuz açıldı fakat o kayıt alma yerine geldiğim zaman ekran gelir gibi olup donup kalıyor. İngilizce dille oraya kadar geldiğimde kayıtta herhangi bir sorun olmuyor ama ondan sonrada tekrar Türkçe ile giriş yaptığımda load dediğimde (eski aldığım kayıta dönecek mi diye) yine donuyor. Bende bu sorun çıktı nedeni nedir acaba? Umarım diğer arkadaşlar sorunsuz bitirmiştir. Castellanos @Castellanos

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,817
47,879
113
Dostum ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Ben ps2 de denedim sorunsuz açıldı fakat o kayıt alma yerine geldiğim zaman ekran gelir gibi olup donup kalıyor. İngilizce dille oraya kadar geldiğimde kayıtta herhangi bir sorun olmuyor ama ondan sonrada tekrar Türkçe ile giriş yaptığımda load dediğimde (eski aldığım kayıta dönecek mi diye) yine donuyor. Bende bu sorun çıktı nedeni nedir acaba? Umarım diğer arkadaşlar sorunsuz bitirmiştir. Castellanos @Castellanos
Kaçıncı bölümde sorun verdi. Biliyorsunuz, bazı bölgelerde daktilo var. :) Bana youtube üzerinden de gösterebilirsiniz :)

Jailbreak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 11, 2010
464
266
63
42
Teşekkürler
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler.

Son düzenleme:

No44

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2019
7
2
3
Kaçıncı bölümde sorun verdi. Biliyorsunuz, bazı bölgelerde daktilo var. :) Bana youtube üzerinden de gösterebilirsiniz :)
Aynen o daktiloya gelip kayıt ekranı gelmesi gereken yerde donuyor. İlk baştaki eve girip çıktıktan hemen sonra yanda bulunan barakadan denedim. İstersen özelden ayrıntılı yazayım.