O çeviri dosyalarını ''Örnek'' olarak attım. Hangar çevirisi de aynı dosyalara sahip. kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilim. Beni yalancılıkla suçlamanız hiç iyi değil. 2010 dan beri bu siteye üyeyim. Kesin bilgim olmayan hiç bir konu hakkında bir yorum yapmadım. Dediğim gibi ben tr yama işi yapmıyorum. Yapmış olsaydım şimdi sizin bu konuyu açmanıza bile gerek kalmadan yamayı paylaşmıştım. Sadece çevirisi olmayan oyunları kendimce ''Bana özel'' olarak ps4 port ediyorum. Örneğin AC Mirage da port ettim ama paylaşmıyorum çünkü gerek yok arkadaşlar birkaç güne port eder zaten. Oyun modlama konusunda az çok bilgiye sahibim ama hiç bir zaman re4 ya da diğer oyunlar için yapılan en ufak bir modu kullanma ihtiyacım olmadı. .list dosyasını olduğu gibi kullanmaya çalışırsanız çıkaramazsınız tabi ki. Neyse hocam dediğiniz gibi konuyu uzatmanın anlamı yok. İyi Günler.
Hahaha öyle mi ? .list dosyasını kullanılmıyor PS4 ile RE-PAK işleminde

(Şuan RE4 RE için)
PS4 için .list dosyası yok PC de mevcut o dosyalar ve pc de işlem yaparsın PS4 ü etkilemez.
En başında dosyayı çıkartmayı istediğimde Hangar'ın çevirisini PS4 için kullandığınızı söylediğiniz an nasıl bypass ettiğinizi sordum reframework'u ve artık ilgilenmedim dil dosyasıyla farkettiyseniz.
Hangar 1.10 versiyon çevirisini kullandım diyip örnek olarak 6 ay önce çıkmış Sixt Sense nin 1.04 yaması indirip ekran görüntüsü atmak biraz tuhaf.
İkisi aynı şeye sahip değil en başından Hangar reframework kullanıyor ve çevirisine ek olarak dlc yide kapsadığını iddaa ediyor.
Benim istediğim ise zaten en başından dlc oyunun dosyasıydı ana oyunun değildi. Sixt Sense 1.04 yamasında sadece ana hikayeye sahip bu versiyonda.
Ortada oluşturulmuş .pak uzantılı dosya dahi yok üstelik. Neyin örneği anlamışta değilim.
Bu arada ne modu ve hangi oyunlara yapıyorsunuz ? Rica etsem modlarınızı görebilir miyiz ? Mod yapıyorsanız paylaşmışsınızdır elbet Nexus benzeri yerlerde kullanıcı isminiz nedir? Tanıyorumdur belki sizi konuşmuşluğumuz geçmişimiz vardır?
Bir çok yerli yabancı mod yapan arkadaşlarla konuşmuşluğum var.
Yoksa bu modlar yine ''Bana özel'' şeklinde mi ?
Zaten ilk başta üyelik tarihine aldanıp kaale aldım da fakat ne ortada .pak dosyası var onu da geç görüntüsü bile yok
Unutmayalım ki iddaa sahibi iddaasını kanıtlamakla mükelleftir.
Küçük bir hatırlatma en ufak RE-PAK kullanmış olsaydınız finalde size ''re_chunk_000.pak.patch_007.pak'' adlı bir dosya değil ''re_chunk_000.pak.patch_001.pak'' ve ''re_chunk_000.pak.patch_002.pak'' adlı 2 tane dosya çıkardı.
Eğer RE4 için .list dosyası olmuş olsa idi PS4 versiyonda o zaman ''re_chunk_000.pak.patch_001.pak'' adlı tek dosya çıkardı.
Bütün bunlar eldeki son .pak dosyasına bakılıp üzerine +1 ekleyerek yama ilave edilir.
Hangar çevirinin yaması da 1.10 indirip ps4 e çevirdiğini söylediğiniz 8MB boyutunda değildi .pak dosyası iki türlüde size tabiri caizse yem attım zaten tastiklediniz yalanınızı.
İşin en komik kısmı ise yamanın PC de crash verdiği ve çoğu kişi tarafından kullanılmadığının söylenmesi.
Asıl çalışması gereken PC de bile doğru düzgün çalışmayan bir şeyi PS4 e portlayıp üstüne üstlük reframework'u RE-PAK ile bypass etmek büyük yetenek
Reframework isteyen bir dil yaması RE-PAK haricinde Port işine iyice sıkı sıkı sarılmış biri tarafından başka bir Pak Paketleyicisi ile çevrilebilir mi ?
Olabilir hatta yapılıyordur. Çalışacağı şekilde dosyayı tekrardan düzenleyip bir şekilde paketleyip çalıştırabilir. Ama gidipte daha en başında hata veren orijinal hali bile hatalı olan yamaya birşey yapabilir mi ? Hiç sanmıyorum. Yaparsa da helal olsun diyorum!
Ben haklı olmayı seven bir insanda değilim. Bu kadar söze rağmen ''Bana özel'' diyip MİT havasına girip sanki devlet sırrı korurcasına cümleler kurmak yerine şunu beklerdim bak sen bana bunu bunu dedin ama al kardeş ekran görüntüsü çatır çatır türkçe yamalı 1.10 da dlc de oynuyorum diye belli edicek 1 tane görüntü.
Bende özrümü dileyeyim ve en önemlisi bunun başka şekillerde çevrilebileceğini öğreneyim kısa günün bana karı olsun.
E tabi ortada Hangar'ın 1.10 dlc yaması olmayınca gösterecek birşey de olmuyor.
Lütfen konumu daha fazla yalanlarınla kirletme ve en önemlisi bunu okuyup en ufak bilgi almak isteyen insanları yanlış yönlendirerek etkileme.
Siz Kıdemli rütbeli vatanı kurtarmış çoook eski üye olarak kendi kendinize ''Bana Özel'' şeklinde bir kenarda anlatın yalanlarınızı teşekkürler.