PS5 Oyun Türkçe Yama Resident Evil 4 Remake PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Resident Evil 4 Remake PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,194 kez görüntülenmiş, 107 yorum ve 63 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Resident Evil 4 Remake PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

szg

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 11, 2018
227
91
28
Resident Evil 4 Remake PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Resident Evil 4 Remake PS5 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren SIXTH SENSE ÇEVİRİ EKİBİNE (REASON & WOMBA) buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Programlama için EKEY'e, Tool için FLUFFYQUACK'e, ve PONAROMIXXX'e teşekkürü bir borç bilirim.

BİLGİLENDİRME
Türkçe yama v1.00 versiyonuna göre düzenlenmiştir. PPSA kodu fark etmiyor. İndireceğiniz oyun v1.00 olsun yeter. Ada Wong DLC'sinin de olduğu yeni bir oyun paylaşılırsa, yamayı güncelleyeceğim.

OYUN HAKKINDA
Raccoon City'deki biyolojik felaketin üzerinden altı yıl geçti. Olaydan kurtulanlardan biri olan Ajan Leon S. Kennedy, başkanın kaçırılmış kızını kurtarmaya gönderildi. Leon, kızın izini uzak bir Avrupa köyüne kadar takip etti. Buradaki yerlilerde korkunç derecede yanlış giden bir şeyler var ve yaşam, ölüm, dehşet ve arınmanın bir araya geldiği bu cesur kurtarma ve korku hikayesinde perdeler açılıyor.

Modernleştirilmiş oynanış, yeniden yapılandırılmış bir hikaye ve son derece detaylı grafikleri ile Resident Evil 4, endüstrinin mihenk taşlarından birinin yeniden doğmasını sağlıyor.

Hayatta kalma korku türünde devrim niteliği taşıyan kabusu tekrar yaşayın.

NOT
Türkçe yama bütün kırılmış versiyonlarda sorunsuz çalışmaktadır.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
SIXTH SENSE ÇEVİRİ EKİBİ

ÇEVİRMENLER
REASON
WOMBA

PS5 PROGRAMLAMA
EKEY

PS5 TOOL
FLUFFYQUACK
PONAROMIXXX

PS5 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
Teşekkürler...

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,119
2,860
113
Beleşe vermiyor mu daha ora? Bazı arkadaşlar beleşe veriyor dediydi. Vay be demek ki beni de kandırmışlar 😂

Yalan yok, offline olarak gugle amcadan sitesini takip ediyorum, böyle daha güzel oluyor. Siteye girip konsol yaması araklayanların dışında, o da takip ediyor😂
Yok, hayır. Ücretsiz hiçbir şey yok orada ;) En azından şimdilik. Zaman ne gösterir, ileride ne olur bilemem ancak durum bu şekilde ;)

Üstat, bu hayatta seni bile kandıran bize neler yapar, bunu hayal dahi edemiyorum :D Aman kendine dikkat et, sen bizim için önemlisin ;)

Demek ki site o kadar güzel ki foruma girip ne paylaşılmış diye kontrol ediyorlar ;) Bu durum sitenin ne kadar kaliteli olduğunu gösterir ;)

baco500

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 13, 2024
126
40
28
Resident Evil 4 Remake PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Resident Evil 4 Remake PS5 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren SIXTH SENSE ÇEVİRİ EKİBİNE (REASON & WOMBA) buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Programlama için EKEY'e, Tool için FLUFFYQUACK'e, ve PONAROMIXXX'e teşekkürü bir borç bilirim.

BİLGİLENDİRME
Türkçe yama v1.00 versiyonuna göre düzenlenmiştir. PPSA kodu fark etmiyor. İndireceğiniz oyun v1.00 olsun yeter. Ada Wong DLC'sinin de olduğu yeni bir oyun paylaşılırsa, yamayı güncelleyeceğim.

OYUN HAKKINDA
Raccoon City'deki biyolojik felaketin üzerinden altı yıl geçti. Olaydan kurtulanlardan biri olan Ajan Leon S. Kennedy, başkanın kaçırılmış kızını kurtarmaya gönderildi. Leon, kızın izini uzak bir Avrupa köyüne kadar takip etti. Buradaki yerlilerde korkunç derecede yanlış giden bir şeyler var ve yaşam, ölüm, dehşet ve arınmanın bir araya geldiği bu cesur kurtarma ve korku hikayesinde perdeler açılıyor.

Modernleştirilmiş oynanış, yeniden yapılandırılmış bir hikaye ve son derece detaylı grafikleri ile Resident Evil 4, endüstrinin mihenk taşlarından birinin yeniden doğmasını sağlıyor.

Hayatta kalma korku türünde devrim niteliği taşıyan kabusu tekrar yaşayın.

NOT
Türkçe yama bütün kırılmış versiyonlarda sorunsuz çalışmaktadır.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
SIXTH SENSE ÇEVİRİ EKİBİ

ÇEVİRMENLER
REASON
WOMBA

PS5 PROGRAMLAMA
EKEY

PS5 TOOL
FLUFFYQUACK
PONAROMIXXX

PS5 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
AGA EMEGİNE SAGLIK

Castellanos

TR YAMA KING (CORÇ)
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
9,356
53,067
113
Yok, hayır. Ücretsiz hiçbir şey yok orada ;) En azından şimdilik. Zaman ne gösterir, ileride ne olur bilemem ancak durum bu şekilde ;)

Üstat, bu hayatta seni bile kandıran bize neler yapar, bunu hayal dahi edemiyorum :D Aman kendine dikkat et, sen bizim için önemlisin ;)

Demek ki site o kadar güzel ki foruma girip ne paylaşılmış diye kontrol ediyorlar ;) Bu durum sitenin ne kadar kaliteli olduğunu gösterir ;)
Çok çabuk güveniyorum ve inanıyorum maalesef. 🤣 Sonunda da ben kötü oluyorum, ne yazacağımı bilmiyorum artık🤣