PS2 OYUN Resident evil 4 türkçe

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde cengiz7 tarafından oluşturulan Resident evil 4 türkçe başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 539 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı Resident evil 4 türkçe
Konbuyu başlatan cengiz7
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azaret

cengiz7

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2025
41
7
8
Arkadaşlar sa ps2 türkçe iso arşivinden re4 türkçesini yükledim açıklamada da dediği gibi yaptım oyunu açınca sıkıntı yok türkçe ama oyunu save almak için matbaa ya tıklayınca oyun takılıyor ve ps2 yı tekrar kapatıp açarak düzeltiyorum bi çözümü var mı? ben bunu türkçe oynamayı bayağı istiyorum

Berkay2515

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 15, 2014
10
3
3
Aynı durumu ben de yaşıyorum İngilizce kısmında bir sıkıntı olmuyor, bir şekilde ilgili ekranın dosyalarını bulup sadece onları ingilizceye çevirsek sorun belki çözülebilir. Böyle bir şey mümkün mü onu da bilmiyorum...

yasinkurt

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 22, 2026
11
0
1
Oyuna bayırdım bu indirin
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Azaret

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 26, 2026
35
1
8
Arkadaşlar sa ps2 türkçe iso arşivinden re4 türkçesini yükledim açıklamada da dediği gibi yaptım oyunu açınca sıkıntı yok türkçe ama oyunu save almak için matbaa ya tıklayınca oyun takılıyor ve ps2 yı tekrar kapatıp açarak düzeltiyorum bi çözümü var mı? ben bunu türkçe oynamayı bayağı istiyorum
merhabalar ustad tesekkurler