PS3 Türkçe YAMA Resident Evil 6 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde portagas tarafından oluşturulan Resident Evil 6 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,709 kez görüntülenmiş, 153 yorum ve 181 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Resident Evil 6 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Unscale

LetsGoGambling

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 3, 2025
14
1
3

Selam arkadaşlar Resident Evil 6 oyununu PS3 için türkçeye çevirdim.
Keyifli oyunlar dilerim.

BİLGİLENDİRME
Yamanın çalışması için Oyun Verileri sekmesinde Resident Evil 6 ile ilgili kurulum varsa silin.
Yine çalışmaz ise kayıtlı dosyalar varsa onları silip deneyin.

Baya zaman geçti üzerinden ama ben klasörlü oyun için türkçe yamayı yapmıştım pkg oyunda belki çalışmaya bilir.

[Gizli içerik]

Teşekkürler

LetsGoGambling

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 3, 2025
14
1
3

Keyifli oyunlar dilerim.

BİLGİLENDİRME
Yamanın çalışması için Oyun Verileri sekmesinde Resident Evil 6 ile ilgili kurulum varsa silin.

Baya zaman geçti üzerinden ama ben klasörlü oyun için türkçe yamayı yapmıştım pkg oyunda belki çalışmaya bilir.

[Gizli içerik]

Teşekkürler

Ermeabab

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 19, 2026
1
0
1

Keyifli oyunlar dilerim.

BİLGİLENDİRME

[Gizli içerik]

Tessekur ederim elinize emeginize saglik abi

Keyifli oyunlar dilerim.

BİLGİLENDİRME

[Gizli içerik]

Ellerinize saglik hocam

EGENC

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 30, 2026
2
0
1

Keyifli oyunlar dilerim.

BİLGİLENDİRME

[Gizli içerik]

Birkaç Resim;

ACABA HALA ÇALIŞIYOR MUDUR?

wafflelord96

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 17, 2020
29
4
3
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Buradaki en tepedeki
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
olan seçeneği indirdim. Bilgisayardayken Türkçe yamanın içinden çıkan USDIR klasörünü olduğu gibi oyunun USDIR dosyası ile değiştirmedim. Yamanın klasörünleri açıp içinden çıkan dosyayı RE6 daki olması gereken yere attım ve günün sonunda oyun Türkçe oldu arkadaşlar. Bazı kişiler oyunun bozulduğunu bazı insanlar ise yamanın hangi sürüme uygun olduğunu sormuş. Genel bir cevaptır arkadaşlar