tesekkur ederim
pesmen Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Şub 20, 2013 93 49 18 53 Ocak 17, 2019 #13 TŞK EDERİM Mesajınız otomatik olarak birleştirildi: Ocak 17, 2019 LİNK ÖLÜ
Sayqho FORUM ADMİNİ Yönetici Forum Admini Eki 27, 2012 4,620 14,408 113 Pro Oyun Salonu / Zonguldak Siteye Git Ocak 17, 2019 #14 pesmen' Alıntı: TŞK EDERİM Mesajınız otomatik olarak birleştirildi: Ocak 17, 2019 LİNK ÖLÜ Genişletmek için tıkla ... Benim diskte tr yama varmış ama kimin yaması bilmiyorum. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
pesmen' Alıntı: TŞK EDERİM Mesajınız otomatik olarak birleştirildi: Ocak 17, 2019 LİNK ÖLÜ Genişletmek için tıkla ... Benim diskte tr yama varmış ama kimin yaması bilmiyorum. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
gökhan.kol Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ara 26, 2020 10 0 1 Ocak 16, 2021 #15 Kardeşim Eline Emegine Sağlık Daha Cok Ps3 Yama İstiyoruz...
kelaj Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Nis 6, 2014 31 2 8 Şub 4, 2021 #17 portagas' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. 2-3 gündür bu yama ile uğraşıyordum ve hayırlısı ile bitirebildim. Bu yamanın ilk sürümü. Daha sonra türkçe karekterli harfleri de ekleyip tekrar paylaşacağım. Şimdilik bu kadar Sağlıcakla kalın... [Gizli içerik] Birkaç Resim; Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ama link ölmüş yeniler misiniz?
portagas' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. 2-3 gündür bu yama ile uğraşıyordum ve hayırlısı ile bitirebildim. Bu yamanın ilk sürümü. Daha sonra türkçe karekterli harfleri de ekleyip tekrar paylaşacağım. Şimdilik bu kadar Sağlıcakla kalın... [Gizli içerik] Birkaç Resim; Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ama link ölmüş yeniler misiniz?