eline sağlık
anar-abasow Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Mar 26, 2023 213 54 28 Haz 30, 2026 #142 Teşekkürler
anar-abasow Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Mar 26, 2023 213 54 28 Haz 30, 2026 #143 şöyle bi sıkıntı var, dlc yüklüyorum, dlc klasördekileri ana oyun klasörünün içine atıyorum, ardından backport yapıyorum (10.01) oyunu başlatıyorum dlc olan kısım (bonuslar falan) o kısımda her şey soru işareti oluyor. Çözüm nedir arkadaşlar? Son düzenleme: Haz 30, 2026
şöyle bi sıkıntı var, dlc yüklüyorum, dlc klasördekileri ana oyun klasörünün içine atıyorum, ardından backport yapıyorum (10.01) oyunu başlatıyorum dlc olan kısım (bonuslar falan) o kısımda her şey soru işareti oluyor. Çözüm nedir arkadaşlar?
hstraitor Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Tem 1, 2026 10 1 3 Tem 1, 2026 #144 ahmethan' Alıntı: [Gizli içerik] TÜRKÇE YAMA İNDİR Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
ahmethan' Alıntı: [Gizli içerik] TÜRKÇE YAMA İNDİR Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
Ceykaya67 Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ocak 31, 2026 2 0 1 Tem 4, 2026 #146 ahmethan' Alıntı: [Gizli içerik] TÜRKÇE YAMA İNDİR Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
ahmethan' Alıntı: [Gizli içerik] TÜRKÇE YAMA İNDİR Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
CEYKAYA Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Eyl 22, 2024 4 1 3 Tem 4, 2026 #147 ahmethan' Alıntı: [Gizli içerik] TÜRKÇE YAMA İNDİR Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
ahmethan' Alıntı: [Gizli içerik] TÜRKÇE YAMA İNDİR Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
seqilcocuk Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Ağu 29, 2023 368 127 43 Tem 8, 2026 #148 ahmethan' Alıntı: [Gizli içerik] TÜRKÇE YAMA İNDİR Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
jeneikee Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Kas 7, 2025 49 6 8 Tem 12, 2026 #150 T ahmethan' Alıntı: [Gizli içerik] TÜRKÇE YAMA İNDİR Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
T ahmethan' Alıntı: [Gizli içerik] TÜRKÇE YAMA İNDİR Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler