Resident Evil Zero PS3 Kutulu Sürüm (İNDİR)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde çağ1 tarafından oluşturulan Resident Evil Zero PS3 Kutulu Sürüm (İNDİR) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,597 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 45 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Resident Evil Zero PS3 Kutulu Sürüm (İNDİR)
Konbuyu başlatan çağ1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan abdlkdrkya

roverandom

Shinigami
Kayıt Üyemiz
Eki 13, 2008
833
25
28
44
japonya
dostum sen oyunu ındırıp oynamadın galıba?
zero ile resident evil 1 farklı oyunlar....
sana lınk verım acarsan bak....ben bunları yıllar once oynadım sırf nostaljı olsun dıye tekrar indirdim...ama baslıgın yanlıs...
resident evil zero
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

resident evil 1
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

birde bende ses sorunu oldu oyunda...sıkıntı degil gercı ama bence sen cıdden baslıgı degıstır ....baslıkla oyun farklı....
bu oyunu ındıren baska bırı yokmu?

hako_Jr

Böcek
Kayıt Üyemiz
Mar 23, 2009
166
86
28
28
Ben katkıda bulunayım.
Oyunu burdan indirmedim ama eğer buradaki oyunun kodu BLJM61272 ise oyunun orijinal ismi
Biohazard 0 HD Remaster [BLJM61272] dir. Japon çıkışlıdır.ingilizce seçeneğide vardır. usa version olarak ismi ise Resident Evil 0: HD Remaster dir. Yani aynı oyundur.

orijinal kutu kapağı da budur.

Son düzenleme:

roverandom

Shinigami
Kayıt Üyemiz
Eki 13, 2008
833
25
28
44
japonya
yazdıgım mesajları sılecegıne neden oyunu düzeltmıyorsun_? zero dedıgın oyun resıdent evıl 1....verdıgınız lınkı ındırıp acmamısın..ben actım ve hatayı soyledım ama ısrarla düzeltmiyorsun....istersen sana zero lınklerı verım ...bu kadar gurur yapma..herkes hata yapar

çağ1

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Mar 9, 2013
152
1,515
0
33
yazdıgım mesajları sılecegıne neden oyunu düzeltmıyorsun_? zero dedıgın oyun resıdent evıl 1....verdıgınız lınkı ındırıp acmamısın..ben actım ve hatayı soyledım ama ısrarla düzeltmiyorsun....istersen sana zero lınklerı verım ...bu kadar gurur yapma..herkes hata yapar
Hata yapmış olsam yaptım derim. Yanlış link vermiş olsam düzeltirim. 60 kişi indirdi türkçe altyazılı olarak oynadı sorun çıkmadı, bir siz yok efendim bu oyun o oyun değil. Ben ne paylaştığımı çok iyi biliyorum. Siz başka yerden indirmişseniz de iyi oyunlar dilerim. Konuyu daha fazla uzatmaya da gerek yok.

Size gerekli cevapları ayrıntılı bir şekilde resimleri ile paylaşmıştım. Fakat sitenin adminleri benimde mesajlarımı silmiş.

Kardeşim benim mesaj silme gibi bir yetkim yok. Hatta bende bu sözlerine karşılık resim bile paylaştım. Benim paylaşmış olduğum resimlerde gitmiş. Bu oyunu indirdikten sonra paylaştım. Oyun resident evil Zero Japoncası Biohazard 0 HD Remaster. Bu oyunu en az 60 kişi indirmiştir. Hatta türkçe yamasını bile çıkartıp paylaştık. Türkçe yama sadece bu sürümle uyumlu. PSN sürümüyle uyumlu değil.

Paylaştığım linklerin toplam boyutu 4.5 gb.

Sizin söylediğiniz Biohazard HD Remaster Köşkte geçen oyun o oyunun boyutu 8.52 gb. Arada 4 gb fark var.

Bu resimlere dikkatli bakarsan görürsün.

Yukarıdaki resim Biohazard 0 HD Remaster yani burada paylaşmış olduğum linklerde bulunan oyun.

Bu da oyundan resimler.

Konuyu daha fazla uzatmanın bir anlamı yok. Hata olsa düzeltirim, ama hata yok. Oyununuz da sizde kalsın bana göndermeyin.

roverandom

Shinigami
Kayıt Üyemiz
Eki 13, 2008
833
25
28
44
japonya
arkadasım nıye trip atıyorsun...yok oyunun sende kalsın vs..burada herkes elındekını paylasıyor....bır hata varsada bır sekılde duzeltılıyor....
baktım lınklere hata yok dersin ama bır sey yazarsın...sen bana ılk basta ukala ukala cevap yazarsan olaylar buraya gelır....
ben sana gayet duzgun bır sekılde mesaj attım...kisi aynadır ne varsa karsında onu yansıtır..beni buranın eskılerıde tanır..yazım uslubumuda bılır...
.ben sana nezaket cercevesınde tesekkur ederek bır uyarıda bulundum ...sen kalktın tripli cevap verdin...olay ıddalasmaya girdi....
sıtede kalmıs 5-10 kısı bizde birbirimizemi trip atacaz?iyi o zaman kapansın gitsin site .bunca emekte cope gitsin....
neyse konu gereksizce uzadı ...iyi gunler

çağ1

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Mar 9, 2013
152
1,515
0
33
arkadasım nıye trip atıyorsun...yok oyunun sende kalsın vs..burada herkes elındekını paylasıyor....bır hata varsada bır sekılde duzeltılıyor....
baktım lınklere hata yok dersin ama bır sey yazarsın...sen bana ılk basta ukala ukala cevap yazarsan olaylar buraya gelır....
ben sana gayet duzgun bır sekılde mesaj attım...kisi aynadır ne varsa karsında onu yansıtır..beni buranın eskılerıde tanır..yazım uslubumuda bılır...
.ben sana nezaket cercevesınde tesekkur ederek bır uyarıda bulundum ...sen kalktın tripli cevap verdin...olay ıddalasmaya girdi....
sıtede kalmıs 5-10 kısı bizde birbirimizemi trip atacaz?iyi o zaman kapansın gitsin site .bunca emekte cope gitsin....
neyse konu gereksizce uzadı ...iyi gunler
Kimseye trip attığım falan yok dostum. İkide bir bu oyun o oyun değil diye yorum yazıyorsun önceden yazdığın yorumları okumadın herhalde. Bende gereken cevabı vermek için kanıt sundum, sende buna trip diyorsun.

Neyse yanlış anlaşılmışsamda özür dilerim. Konuyu daha fazla da uzatmak istemiyorum. Sana iyi oyunlar kardeşim.

Not: Oyunu indirecek olan arkadaşlar hiç tereddüt etmeden indirebilirler. Oyun Resident Evil Zero'dur.