PS3 EMULATÖR RetroArch v0.9.6 - Multi-System Emulator

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - Retro Emulasyon kategorisinde xmax tarafından oluşturulan RetroArch v0.9.6 - Multi-System Emulator başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,209 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - Retro Emulasyon
Konu Başlığı RetroArch v0.9.6 - Multi-System Emulator
Konbuyu başlatan xmax
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan polyphemos

xmax

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 3, 2011
764
55
28
84

ps3 -pc ve xbox360 için geliştirilen bütün eski konsol oyunlarını açmaya yarıyan bir bütün emulator bi araya getirmiş bi progamdır.

destekledigi konsolar ve uzantıları

PHP:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
PHP:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
DOWNLOD

Kod:
Retro Arch DLC - Themes and Borders

bu yaması sayesinde video daki gibi oyunları özel memü oluşturma ve hazır kurulmuş menu ola şa bilirsiniz

DOWNLOAD

Kod:

PHP:

ps3mali

Erişim Engelli
Eyl 4, 2011
10
0
1
44
hocam bu emulatörü yükledim ama çalıştıramadım ...yardımcı olsanızzzzz

mrisvan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 23, 2008
995
83
48
49
retroarch-ps3-v0.9.6-cfw bunu kurdum calıştırdım aynınultimanın dosya duzenleme gibi bir ekranı geldi usb hdd mi sectim içine karısık oyunlar atmıştım yukarda tanıdıgı dosya formatlarının hiçbirini görmedi

Bump: tamam oyunları gosterdim ama oyunları seciyorum hiçbişi olmuyoır hatta ps3 kitliyor

berkayde

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 23, 2010
799
16
18
KONU HOOOOOOOOORTLADI! Psx emulator u dahil deil mi buna.