İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
1. " IV9999-FAKE00000_00-HOMEBREWLOADER01.pkg " dosyasını yükleyin - bu, HomeBrew Başlatıcısıdır - temel ve ana bileşendir.
2. " PS5_LAPY20011_v1.04.pkg " dosyasını yükleyin – bu, PS5 için bir dosya yöneticisi olan PS5-explorer'dır. Bir FTP istemcisi kullanabilirsiniz (ben Windows için FileZilla kullandım).
3. " HomeBrew Launcher "ı başlatın ve kapatın ( konsolun dahili depolama alanında "data/homebrew" konumunda bir "homebrew" klasörü oluşturulacaktır (veya PS5-explorer veya FileZilla kullanarak kendiniz de oluşturabilirsiniz )).
4. İndirdiğiniz dosyaların içerisinde olan " websrv-ps5.elf " dosyasını PS5-explorer veya FileZilla kullanarak " data/etaHEN/plugins " yoluna kopyalayın ve " etaHEN Araç Kutusu "nda (konsolun ana menüsü -> "Ayarlar" -> "Hata Ayıklama Ayarları" -> "Eklentiler / Yük ELF'leri" -> "websrv-ps5.elf (etkinleştir)") etkinleştirin .
5. " RetroArch.7z " dosyasını açın ve " RetroArch " klasörünü PS5-explorer veya FileZilla kullanarak " data/homebrew/ " yoluna yerleştirin.
6. " NES_Dendy_Games.7z ", " Genesis_Sega_Games.7z " ve " SNES_SuperFamicom_Games.7z " dosyalarını sıkıştırılmış halden çıkarın ve oluşan klasörleri " data/ " yoluna yerleştirin (PS5-explorer donduğu için FileZilla kullandım).
7. " HomeBrew Launcher "ı başlatın ve " RetroArch "ı seçin (araya giren " HomeBrew Launcher " penceresini kapatmak için "daire"ye basın ).
8. RetroArch'ta , "Load Core" bölümüne gidin ve istediğiniz konsol emülatörünü seçin (Nintendo - NES, Nintendo - SNES veya Sega - MS/GG/MD/CD); "L3+R3" -> "UnLoad Core" seçeneğini kullanarak emülatörü kaldırın.
9. " RetroArch " uygulamasında, " İçeriği Yükle " seçeneğine gidin (/data/homebrew/RetroArch -> "Üst Dizin" -> "Üst Dizin" -> "Belirli bir emülatör için oyunların bulunduğu dizin") ve istediğiniz oyunu seçin ("L3+R3" -> "İçeriği Kapat" seçeneğiyle oyunu kapatabilirsiniz).
10. 80'ler ve 90'lara dönüş