Sega Pack = Model 2 Emu + ROMs (Güncellenecek)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Roms Dosyaları-İstek Hattı (Hack) kategorisinde Sakura tarafından oluşturulan Sega Pack = Model 2 Emu + ROMs (Güncellenecek) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,009 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Roms Dosyaları-İstek Hattı (Hack)
Konu Başlığı Sega Pack = Model 2 Emu + ROMs (Güncellenecek)
Konbuyu başlatan Sakura
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zaza24

Sakura

Neo-Cps !
Kayıtlı Üyemiz
May 30, 2008
507
8
18

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
-
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

-

-

Pack Hakkında

--Birçok grafik bozukluğu düzeltildi...
--Oyunlar Romcenter Prosu ile tarandı ve kendi tarafımdan denendi...
--Emulator son çıkan 0.7a versiyonudur ve yanlızca hamachi ağınız ile online oynayabilirsiniz...
-Ayrıca yeni çıkan Wave Runner Oyunu Sette bulunmaktadır...

Uploaded By Shingo

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,730
60,497
113
44
Siteye Git
Teşekkürler Shingo,pek fazla sega model oyunu olmasada gayet zevkli oyunları var

lord

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 7, 2008
134
0
16
ben bunu kurdum load rom dedim oyun listesi çıktı sonra msdos ekranı çıktı yazılar falan yazıyor sonra load falan birşeyler diyor oyun açılmıyor :( 5 le jeton atıp 1 start diyorum olmuyor yardım lütfen

maxs

Erişim Engelli
Kas 23, 2008
14
0
1
cok super bı emulator acaba psp ıcınde calısanı var mıdır ?

bayfly

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 11, 2010
1
0
1
arkadaşlar linkler ölmüş elinde olan varsa mümkünse yeniden upload edebilirmi