Ses tuşu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde oziraprap tarafından oluşturulan Ses tuşu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,478 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı Ses tuşu
Konbuyu başlatan oziraprap
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan david16

oziraprap

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 14, 2010
1
0
1
36
Ben psp'mi yaklaşık 3 aydır kullanmıyorum , dün oynamak için açtığımda analogunun bozuk olduğunu fark ettim , içini açıp tozunu aldım ... Kapattığımda analog düzelmişti ama bu seferde home - start - ses tuşları filan basmamaya başladı , tekrar açıp ekranın altındaki kabloları temizledim ve biraz kontrol ettim , sonra tekrar kapattım... Neyse anolog ve alttaki tuşlar düzeldi ama bu seferde select ve ses açma tuşu bozuldu :D
Ne yapmam gerekir ? Start tuşu bozulcak diye açmak istemiyorum , ses tuşunu kullanmadan bir şekilde sesi açabilirmiyim ?
Foruma pek bakmıyorum , facebook.com/berkcan.cillov.3 bu adrese ne yapmam gerektiğini yazarsanız sevinirim :D Şimdiden teşekkürler ...

doga.ozkaraca

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 8, 2012
85
12
8
28
Siteye Git
Dostum açıkçası böyle bir problem hiç başıma gelmedi ama tahmin yürüterek söylüyorum :D
ve psp'nin içinide hiç açmadım ama :D
psp'nin tuşlarını kapağı kapatmadan önce muhtemelen oturtma yerleri vardır.Tuşlar alttaki (genellikle metal gibidir) bölmeye değdiği anda psp işlevi gerçekleştirir.İstersen psp'nin içini açıp tekrar tuşların olduğu bölümdeki bütün bölümü temizle sonra dikkatlice tuşları ve ön kapağı oturt acele etme :D sonra tekrar dene bak çalışıyor mu yinede başka cevap verecek kişileri de bekleyebilirsin :)
dediğim gibi daha önce pspyi hiç açmadım ama psp konusunda pro sayılırım psp 2001 im var çıktığı o senelerden beri kullanıyorum :D :D

Kolay gelsin :D

david16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2011
721
12
18
Temasızlık olabilir içini açıp kontrol et ve eğer bir şeyden kaynaklanıyorsa hafifçe temizle ve sökerken takarken dikkatli ol ben bir kez tam oturturamamıştım kazayı ama yapabilmiştim. Kolay gelsn forumda yasco var ona sor o işlerin ustasıdr