Ses Var Görüntü Yok

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde Focus-ST tarafından oluşturulan Ses Var Görüntü Yok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,493 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Ses Var Görüntü Yok
Konbuyu başlatan Focus-ST
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Focus-ST

Focus-ST

Ford Focus ST
Kayıtlı Üyemiz
Mar 1, 2011
52
0
6
Kullanmadığım slim PS2mi DVD Player olarak kullanmak için TVme takayım orada dursun film izlerim dedim. Modbo760 çipi var aletin. (Yok lensi bozuktur yok şöyle yok böyle tarzı şeyler söylemeyin inanılmaz temiz bir alet bal dök yala hiç kullanmadımki toplasan 5 defa gran turismo 4 oynamışımdır) Açtım aleti simsiyah kaldı ekran ama ses geliyor ses var. Bayağı bi scartla görüntü kablosuyla falan oynadım yine yok hiçbi gösterge. Diyorumki çipin ekran kablosu falanmı koptu naptı. Çok üst düzey bi sorun değil sanki ufak birşey. Yarın scartını değiştirip takıcam tekrar ama scartta tertemiz sanmam scart dönüştürücü bozuk olsun. Çıkardım diğer ufak tvye atktım yine aynı... Birde bu alet X O [] ye basılınca çip biosuna giriyordu oradaki tv formatımı farklı geldi acaba ne oldu ya. Rica etsem bi arkadaş bu menüye girip ayarları bana sırayla yazabilirmi görmeden bi tv formatını değiştireyim diyorum. :)

Edit : Bu olay işimi görecek gibi...