SGK Team 4.31 CFW v3.2 Final Sürümü Çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Geliştirme CFW + APPS kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan SGK Team 4.31 CFW v3.2 Final Sürümü Çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,641 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Geliştirme CFW + APPS
Konu Başlığı SGK Team 4.31 CFW v3.2 Final Sürümü Çıktı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ferhanANK

phantaso07

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2012
27
0
1
38
Merhabalar kolay gelsin. Benim bu CFW hakkında sormak istediğim tek önemli şey bunda da mı Rogero'daki gibi eski oyunların orjinal eboot'ları mı gerekiyor, yoksa 3.55'e fixlenmiş ebootlar felan filan da çalışıyor mu? Sırf bu eboot benzeri sorunlar yüzünden makinamı hâlâ 4.30'a bile yükseltmedim. Mağlum çoğu oyunlarım eski ve orjinal ebootları bulunmayan türden oyunlar. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler kolay gelsin.
ben sırf bu sebepten ötürü 3.55 e geri döndüm çünkü her oyun açılmıyor 4.30 da ama sgk yı bende denemedim...

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,679
8,207
113
ben sırf bu sebepten ötürü 3.55 e geri döndüm çünkü her oyun açılmıyor 4.30 da ama sgk yı bende denemedim...
benim ps3 tuna yükledi şu ana kadar açmadığı oyun yok hepsini açıyor 4,30 E3
Far Cry 3 - Dahili HDD
PlayStation All-Stars Battle Royale - Dahili ve Harici HDD
PES 2013 Türkçe Spikerli ve Güncel Kadrolu - Dahili ve Harici HDD
One Piece Pirate Warriors - Dahili ve Harici HDD
Naruto Shippuden-Ultimate Ninja Storm Generations - Dahili ve Harici HDD
Thor: God of Thunder - Dahili ve Harici HDD
Asuras Wrath - Dahili ve Harici HDD
Captain America Super Soldier - Dahili ve Harici HDD
Mortal Kombat 9 Komplete Edition - Dahili ve Harici HDD
The Adventures of Tintin The Secret of the Unicorn - Dahili ve Harici HDD
Prototype 2 - Dahili ve Harici HDD
Assassin's Creed 3 - Dahili ve Harici HDD
Batman Arkham City - Dahili ve Harici HDD
Batman Arkham Asylum - Dahili ve Harici HDD
Blade Of Time - BD EMU ile Dahili ve Harici HDD
Bleach Soul Resurreccion - Dahili ve Harici HDD
Call Of Duty Modern Warfare 3 - BD EMU ile Dahili ve Harici HDD
Call Of Duty Black Ops 2 - Dahili ve Harici HDD
Castlevania: Lords of Shadow - Dahili ve Harici HDD
Dark Saider 2 - BD EMU ile Dahili ve Harici HDD
Dead Or Alive 5 - Dahili ve Harici HDD
Max Payne 3 - Dahili ve Harici HDD
Medal of Honor: Warfighter - Dahili ve Harici HDD
Mortal Kombat DC - Dahili ve Harici HDD
Need for Speed Most Wanted - Dahili ve Harici HDD
Ninja Gaiden 3 3.41 - 3 .55 - Dahili ve Harici HDD
PlayStation All-Stars Battle Royale - Dahili ve Harici HDD
Resident Evil 6 - Dahili ve Harici HDD
Saint Seiya Sanctuary Battle - Dahili ve Harici HDD
Silent Hill Downpour - Dahili ve Harici HDD
Journey Collector Edition - Dahili ve Harici HDD
Sleeping Dogs - Dahili ve Harici HDD
The Amazing SpiderMan - Dahili ve Harici HDD
Viking Battle for Asgard - Dahili ve Harici HDD
Xblades - BD EMU Harici HDD
X-MEN ORIGINS Wolverine - Dahili ve Harici HDD
Fist.Of.The.North.Star.Kens.Rage
Captain America Super Soldier - Dahili ve Harici HDD

dead_space

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2011
645
314
63
41
açılmama gibi bir durum söz konusu olamaz 3.55 CFW den 4.30 CFW ye geçen arkadaslarımız öncelikle oyuna ait update fix dosyalarını silmeliler örneğin dirt 3 sadece update fix ile çalışıyor bu dosyalrı silmeliler bu sekme ps3 nüzün ana menüsünde game sekmesinin en üstünede bulunan gamequality sekmesidir.

bunların hangisi 3.55 için fixlendi ise onları kaldırmalısnız oldumu

ayrıca true blue de kullandığınız oyunları ne 3.55 cfw de nede 4.30 cfw de kullanamazsınz. Bunun için oyuna ait orjinal eboot yüklenmeli 4.30 CFW kullanıcılarını kapsıyor.Yada 3.55 Kmeaw CFW kullanıp 4.30 CFW ye geçtiyseniz 3.55 Kmeaw CFW ye uyumlu oyunlarda direkt olarak 4.30 CFW oynanabilir.

4.30 CFW de PSN oyunlarını 3.55 CFW kullandığınız gibi kullanamazsınız. 3.55 CFW de PSN oyunlarınız 4.30 CFW ye geçiş ypatığınızda tamamen Kullanılmaz hale gelir.

Tekrardan yüklemenzi gerekmektedir oyunları

KISACA ŞU ARKADASLAR :

4.30 CFW ye geçenler True Blue CFW de Kullandıkları Oyunların Orjinal Eboot ve Param.Sfo Dosyalarını indirmek zorundalar Yada Kmeaw 3.55 CFW ye Uyarlamalılar

Unutmayın Multimanın Son sürümüde Mutlaka Yüklenmeli

04.14.00 sürümü ile diğer sürümleri oldumu Arkadaslar

Bir Teşekkür Etmeniz Bana Yeterli Olacaktır

dnzsngr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 6, 2013
1
0
1
merhabalar..öncelikle tesekkürler paylasim icin...ben gecen ay ps3 slim aldim onda bastirip piip alabilecegim bi tus yok sanirim(yada ben bulamadim) ...
yukaridaki verilen linklerin bi siralamasi var mi?
bir de son link "http://www.mediafire.com/?3iv8u6z4ou8b6jc" bos..eger illaki gerekliyse birdaha yuklermisin?
öteki iki tanesi iniyor su anda..

simdiden tesekkurler..

susmazadam

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 10, 2010
7
0
1
44
god of war 4 rogero da çalışmıyor

Selamlar arkadaslar. Orjinal gow 4 aldım . Versiyon yuksetme istedi. Bende 4.30 cfw olan makinami rogero 4.31 e yükselttim multiman in en son sürümü nu yukledim updade ettim. Ama bu seferde hata veriyor. Yardimci olabilecek biri var mi?

allenprost

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2009
33
0
6
Selamlar arkadaslar. Orjinal gow 4 aldım . Versiyon yuksetme istedi. Bende 4.30 cfw olan makinami rogero 4.31 e yükselttim multiman in en son sürümü nu yukledim updade ettim. Ama bu seferde hara ceriyir. Yardimci olabilecek biri var mi?
Kardeşim senin yanlışın var sitede gezin orjınal oyun aldım versiyon yükseltme istedi diyorsun senden offical sürüme yükselmeni istedi eğer net üzerinden update etdiysen su iç bir bardak senin makina şu an offical sürümde takılıyor. Bu konuda tuna nın konularına bak orda işine yarar bir şeyler vardır.:)

susmazadam

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 10, 2010
7
0
1
44
Kardeşim senin yanlışın var sitede gezin orjınal oyun aldım versiyon yükseltme istedi diyorsun senden offical sürüme yükselmeni istedi eğer net üzerinden update etdiysen su iç bir bardak senin makina şu an offical sürümde takılıyor. Bu konuda tuna nın konularına bak orda işine yarar bir şeyler vardır.:)
Kardeşim yazdığımı Doğu okuyup düşünür müsün

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)
Selamlar arkadaslar. Orjinal gow 4 aldım . Versiyon yuksetme istedi. Bende 4.30 cfw olan makinami rogero 4.31 e yükselttim multiman in en son sürümü nu yukledim updade ettim. Ama bu seferde hara ceriyir. Yardimci olabilecek biri var mi?
Oyun harici yada dahilide olsa UPDATE
Klasorunu silerdii.Ama orjinal oyun okunca bilemiyorum valllla:(
Отправлено с моего GT-N7100 через Tapatalk

xlinkin_parkx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 12, 2013
2
0
1
38
Arklr 4.31 de ben multuman kuramazmıyım yada baska bır sey oyun oynamak ıcın 3.55 dı guncelleme yaptım hersey gıttı sımdıde kuramıyorum