PS2 OYUN Silent Hill 3 Türkçe Yama - 2026

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde Patriots Çeviri tarafından oluşturulan Silent Hill 3 Türkçe Yama - 2026 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 239 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı Silent Hill 3 Türkçe Yama - 2026
Konbuyu başlatan Patriots Çeviri
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Berkay2515

Patriots Çeviri

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 22, 2025
24
180
28
[ATTACH type="full"]4223[/ATTACH]

Yamada Emeği Geçenler
dört koldan taciz

Yama Hakkında
Yama el çevirisidir.
Yamada Türkçe font (Ş, ş, Ğ, ğ, İ, ı...) bulunmaktadır.
Yama hem PC hem de Playstation 2 sürümü ile uyumludur.

Güncelleme Geçmişi
V1: Oyunun tamamı çevirildi ve yama yayınlandı.

Yamadan Görüntüler

[ATTACH type="full"]4224[/ATTACH]
[ATTACH type="full"]4225[/ATTACH]
[ATTACH type="full"]4222[/ATTACH]

Yama Durumu
Ara Sahneler %100
Altyazılar %100
Menü ve Diğer Her Şey %100

İndirme Linki

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

YAMA TAMAMEN ÜCRETSİZDİR.

Yamadaki hataları-çeviri eksiklerini bildirmek ve çeviri isteğinde bulunmak için Discord sunucumuza gelebilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Simon Henriksson

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 25, 2024
26
109
28
Agzim acik kaldi bu oyunun yamasinin PS2'ye geldigini gorunce. Cok buyuksunuz. Silent Hill 2'de gelir mi?

Patriots Çeviri

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 22, 2025
24
180
28
Agzim acik kaldi bu oyunun yamasinin PS2'ye geldigini gorunce. Cok buyuksunuz. Silent Hill 2'de gelir mi?
Silent Hill 2 Enchanted modu ile PC'de sorunsuz oynanıyor ve kalitelide bir çevirisi var. Yani kısaca gelmeyecek. Ancak 4. oyun için çalışmamız olacak. Hatta bu hafta içinde PS2 ve PC çevirisini yayınlayabiliriz.

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 17, 2012
119
46
28
41
SH 1 ve 3 seride en çok bitirdiğim oyunlar. Özellikle 3. oyun grafiksel olarak döneminin ilerisindeydi. 2000 lerin başlarında SH, RE serisi ve Onimusha oyunları bağımlılık yapan oyunlardı. Çok oynardım bunları. Yanlış hatırlamıyorsam zor modda bitirince Princess heart diye bir kostüm açılıyordu, lazer beam'ler göndererek ortalığı temizliyordum :)
Hard'dan sonra başlayan extreme 1,2,3,4 falan diye giden diablo oyunları kadar zorluk seviyesi vardı diye hatırlıyorum.

Jailbreak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 11, 2010
527
331
63
42
Kardeşim eline sağlık.Lütfen biri de re1-2-3 ps1 versiyonlarını da çevirsin.

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
154
200
43
35
Elinize sağlık hocam The Room'la birlikte Türkçe Yama arşivi konusuna ekleriz , Çok değerli çeviriler devamının gelmesi dileğiyle.

Berkay2515

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 15, 2014
11
4
3
Anlık olarak Silent Hill 2 için yama denemesi yapıyordum henüz çok başındayım ilk defa deniyorum türkçe yama yapmayı lakin elle tutulur bir şey çıkarsa ortaya burada paylaşacağım beklemede kal...