PS3 Türkçe YAMA Silent Hill Downpour PS3 Türkçe Yama İndir [EKİM 2025] (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Silent Hill Downpour PS3 Türkçe Yama İndir [EKİM 2025] (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,792 kez görüntülenmiş, 207 yorum ve 64 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Silent Hill Downpour PS3 Türkçe Yama İndir [EKİM 2025] (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bekir38

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,210
48,722
113
Merhaba. Dediğiniz bütün adımları uyguladım ama ps3 üzerinden desteklenmeyen veriler uyarısı alıyorum ve oyun açılmıyor. Yardımcı olabilirmisiniz ?
Kayıtlı veri varsa onları da silip öyle deneyiniz.

Bir de bana ekran görüntüsü alıp atabilirseniz çok iyi olur.

Son düzenleme:

anil2698

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 4, 2025
18
7
3
Kayıtlı veri varsa onları da silip öyle deneyiniz.

Bir de bana ekran görüntüsü alıp atabilirseniz çok iyi olur.
Resim boyutunu küçültmeme rağmen hala çok büyük diyor o yüzden resim yükleyemiyorum ama şöyle anlatayım. Multiman'dan oyunu seçtikten sonra bizi xmb ye yönlendiriyor ve oyunu iso şeklinde gösteriyor. (Oyunu ps3 iso tools ile split edip harici HDD'ye attım). Orada normalde oyunun adı yazıp ben tıkladığım zamanda açılması lazım ama onun yerine Desteklenmeyen veriler olarak gözüküyor. Kayıtlı verileri vs. daha önceden silmiştim.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,210
48,722
113
Resim boyutunu küçültmeme rağmen hala çok büyük diyor o yüzden resim yükleyemiyorum ama şöyle anlatayım. Multiman'dan oyunu seçtikten sonra bizi xmb ye yönlendiriyor ve oyunu iso şeklinde gösteriyor. (Oyunu ps3 iso tools ile split edip harici HDD'ye attım). Orada normalde oyunun adı yazıp ben tıkladığım zamanda açılması lazım ama onun yerine Desteklenmeyen veriler olarak gözüküyor. Kayıtlı verileri vs. daha önceden silmiştim.
Evet, PS3 konsolunda dediğiniz hatayı verdi, büyük ihtimalle update dosyalarından kaynaklı.

Emulatörde sorun yok, açılıyor, ama konsolda desteklenmeyen verirler hatası veriyor.

Linki kaldırdık. Test edip yeni link ekleyeceğiz.

Siz de bu sırada oyunu komple silin ve tekrardan indirin. Kusura bakmayın.🙂

anil2698

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 4, 2025
18
7
3
Evet, PS3 konsolunda dediğiniz hatayı verdi, büyük ihtimalle update dosyalarından kaynaklı.

Emulatörde sorun yok, açılıyor, ama konsolda desteklenmeyen verirler hatası veriyor.

Estrafurullah ne demek. Şimdi sizin göndermiş olduğunuz linkten kurulum yapıyorum. Sonucunu tekrardan paylaşacağım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

anil2698

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 4, 2025
18
7
3

Dediğiniz dosyalar ile yapınca oldu. Tekrardan yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,210
48,722
113
Konsolda da çalışan yama eklenmiştir. :)

Şifre talebinde bulunmak isteyenler konuya yazabilirler.