PS3 Türkçe YAMA Silent Hill Downpour PS3 Türkçe Yama İndir [EYLÜL 2026] (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Silent Hill Downpour PS3 Türkçe Yama İndir [EYLÜL 2026] (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,614 kez görüntülenmiş, 238 yorum ve 104 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Silent Hill Downpour PS3 Türkçe Yama İndir [EYLÜL 2026] (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,422
57,090
113
Silent Hill Downpour PS3 Türkçe Yama İndir [EYLÜL 2026] (ÇIKTI)

Silent Hill Downpour PS3 Türkçe Yama İndir [EYLÜL 2026] (ÇIKTI)

Silent Hill Downpour PS3 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle çeviride bana yardımcı olan thisrock84 @thisrock84 'e ve Merve Erdener'e buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz.

Tool için RENGARENG'e, aracı benimle paylaşan EMRE'ye, oyunu test eden ve oynanış videosunu çeken. asddfgh @asddfgh 'ye, yardımları için THE DARKNESS ve James_Sunderland @James_Sunderland 'e teşekkürü bir borç bilirim.

NOT
Arkadaşlar bu full oyunlu türkçe yamadır, yani ekstradan oyunu indirmenize gerek yoktur. Oyunu fat32 formatlı harici diskinize veya flash belleğinize atmanız ve oyunu multiman üzerinden çalıştırmanız yeterlidir. Dilerseniz oyunu PS3'ünüzün dahili bölümüne de kopyalayabilirsiniz. Ekstradan rpcs3 emulatörü üzerinden de oyunu türkçe bir şekilde oynayabilirsiniz.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Oyunu açmadan önce aşağıdaki videomu izleyin ve SILENT HILL DOWNPOUR oyununa ait bir kurulum dosyası varsa onu oyun verileri yardımcı bölümünden mutlaka silin ve oyunu, silme işlemini yaptıktan sonra çalıştırın.

RPCS3
Emulatöründe oynayacaklar da temiz bir kurulum için rpcs3 emulatörünü komple silip tekrardan indirsinler ve o şekilde oyunu çalıştırıp temiz bir kurulum yapsınlar.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
CASTELLANOS

M. ERDENER
THISROCK

TOOL
RENGARENG

PS3 TEST
ASDDFGH

PS3 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,422
57,090
113
Evet arkadaşlar, bliyorum PS3 kullanan kişi sayısı az, ama bu oyunun gerçekten yeri bende ayrı olduğu için 5 yıl sonra bir güncelleme daha getirdik.

Oyunu araştıra araştıra oynarken es geçtiğimiz kitap çevirilerinin oyunda olduğunu tespit ettik. Tespit ettiğimiz bazı kitap çevirilerinin ve notların hepsini türkçeye çevirdik ve buna ek olarak, notlar dahil, tüm oyun içi dosyaları tekrardan elden geçirdik. Kısaca bu yama da %100 oldu arkadaşlar.

Bir de oyundan birçok sahne kırpılmış/kesilmiş, keşke o sahneler oyundan çıkarılmasaydı.

Yeni konu ve temiz bir konu olsun istedim.

Yamayı önceden indiren arkadaşlar, güncel olan yamayı kurmak için spoyler sekmesini okuyup güncel yamayı tekrardan kurabilirler.

@piyerbezuhov

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,422
57,090
113
@Alptekino

Merak eden arkadaşlar için:

Çıkarılan kitap ve normal oyun içi altyazı çevirileri metinde olduğu için videolu olarak gösteremeyeceğim.

Oyundan kesilen veya çıkarılan bazı sahneler/içerikler. Tespit edilemeyen bazı sahneler/içerikler var daha.

Bazı bilgiler:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Metinde olup da oyunda olmayan konuşmalar, notlar ve kitap çevirileri maalesef videolarda gösterilmemiş.

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,422
57,090
113
Hocam elinize sağlık da sıfırdan kurmak gerekiyor anladığım kadarıyla. Keşke mevcut dosyaları değiştirmek yetseymiş. Emülatör üzerinden oynuyorum ben.
Kayıt dosyalarının silinmesine gerek yok ama işte kurulum dosyası var, onun mutlaka silinmesi gerekiyor ki bu yeni atılan dosyalar okunabilsin.

Bayağı değişiklik yapıldı çünkü.