Xbox 360 Türkçe Yama Silent Hill Homecoming Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Silent Hill Homecoming Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,269 kez görüntülenmiş, 78 yorum ve 27 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü
Konu Başlığı Silent Hill Homecoming Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dahaka123

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,971
1,847
113
SH serisinin gizemlerinden biri de bu işte. :) Sonu sen kendin belirliyorsun :D

De mi dahaka123 @dahaka123 baba :)
Yeni gelecek olan Silent Hill oyununun fps olmasına üzülsemde hayran kalacağımı biliyorum.Her bölüm içinde yenilikler barındırıyor. Oynayış aynı olsada ufak değişiklikler güzel. Ama oyunun en büyük kozu kesinlikle seneryosu ve bu öyle böyle oynattiriyor kendini.Ilk dört oyundan sonra gelen oyunlarda kendine has özelliklere sahipti.
Bu da aralarında en sevdiğim. Silent Hillde geyik sonlar hariç diğer sonları mutlaka bitirmisimdir.Oyunun konusunada sayende hakim olabiliyoruz yıllar sonra. Zamanında bu oyunları Türkçe oynayabilmek çok iyi olurdu.Silent Hill 2 ve F resmen içine girdim bu yamalar sayesinde.Konu Silent Hill olunca anlatacak çok şey bulurum ama daha yazmayayım 😉

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,307
48,960
113
Yeni gelecek olan Silent Hill oyununun fps olmasına üzülsemde hayran kalacağımı biliyorum.Her bölüm içinde yenilikler barındırıyor. Oynayış aynı olsada ufak değişiklikler güzel. Ama oyunun en büyük kozu kesinlikle seneryosu ve bu öyle böyle oynattiriyor kendini.Ilk dört oyundan sonra gelen oyunlarda kendine has özelliklere sahipti.
Bu da aralarında en sevdiğim. Silent Hillde geyik sonlar hariç diğer sonları mutlaka bitirmisimdir.Oyunun konusunada sayende hakim olabiliyoruz yıllar sonra. Zamanında bu oyunları Türkçe oynayabilmek çok iyi olurdu.Silent Hill 2 ve F resmen içine girdim bu yamalar sayesinde.Konu Silent Hill olunca anlatacak çok şey bulurum ama daha yazmayayım 😉
FPS olarak çıkan message vardı biliyorsun, çevirdik onu da, ama onu pek sevemedim maalesef.

Bu bahsettiğim bir diğer FPS olan SH oyunun fragmanını izlemiştim, gayet güzel görünüyordu. Bakalım, çıktığı zaman oynarız artık. 🤣

Aynen ben de şimdi hikayesi konusunda yazmaya kalkarsam baya uzun sürer😂

Kısaca, SH oyunlarından message hariç, diğerleri benim için apayrı bir konumdadır.

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,971
1,847
113
FPS olarak çıkan message vardı biliyorsun, çevirdik onu da, ama onu pek sevemedim maalesef.

Bu bahsettiğim bir diğer FPS olan SH oyunun fragmanını izlemiştim, gayet güzel görünüyordu. Bakalım, çıktığı zaman oynarız artık. 🤣

Aynen ben de şimdi hikayesi konusunda yazmaya kalkarsam baya uzun sürer😂

Kısaca, SH oyunlarından message hariç, diğerleri benim için apayrı bir konumdadır.
Silent Hill: Book of Memories bunuda unutmak gerek.Zamaninda vitayi sırf bu oyun için almıştım hemen sattım kurtuldum😂