indirip kurmuştum pkgyı ama becerememiştim yardım edecek varsa çok sevinirim
Kai_Resonance Yeni Üyemiz Kayıt Üyemiz Eki 4, 2023 19 2 3 Eki 9, 2023 #1 indirip kurmuştum pkgyı ama becerememiştim yardım edecek varsa çok sevinirim
maciras Forum Destekçisi DESTEK OLAN ÜYEMİZ Ara 6, 2009 1,013 2,131 113 Eki 9, 2023 #2 Öncelikle şu linkten oyunu indirebilirsin: İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız. Ama anladığım kadarıyla sen oyunu indirmişsin. İndirip kurduğuna göre neyi beceremedin, anlamadım
Öncelikle şu linkten oyunu indirebilirsin: İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız. Ama anladığım kadarıyla sen oyunu indirmişsin. İndirip kurduğuna göre neyi beceremedin, anlamadım
Kai_Resonance Yeni Üyemiz Kayıt Üyemiz Eki 4, 2023 19 2 3 Eki 15, 2023 #3 random bir siteden indirmiştim hocam oyun kilitliydi maciras' Alıntı: Öncelikle şu linkten oyunu indirebilirsin: [Gizli içerik] Ama anladığım kadarıyla sen oyunu indirmişsin. İndirip kurduğuna göre neyi beceremedin, anlamadım Genişletmek için tıkla ...
random bir siteden indirmiştim hocam oyun kilitliydi maciras' Alıntı: Öncelikle şu linkten oyunu indirebilirsin: [Gizli içerik] Ama anladığım kadarıyla sen oyunu indirmişsin. İndirip kurduğuna göre neyi beceremedin, anlamadım Genişletmek için tıkla ...
maciras Forum Destekçisi DESTEK OLAN ÜYEMİZ Ara 6, 2009 1,013 2,131 113 Eki 16, 2023 #4 Kai_Resonance' Alıntı: random bir siteden indirmiştim hocam oyun kilitliydi Genişletmek için tıkla ... Peki şu an halledebildin mi? Herhangi bir sorun var mı? Ona göre yardımcı olayım.
Kai_Resonance' Alıntı: random bir siteden indirmiştim hocam oyun kilitliydi Genişletmek için tıkla ... Peki şu an halledebildin mi? Herhangi bir sorun var mı? Ona göre yardımcı olayım.
Kai_Resonance Yeni Üyemiz Kayıt Üyemiz Eki 4, 2023 19 2 3 Eki 19, 2023 #5 maciras' Alıntı: Peki şu an halledebildin mi? Herhangi bir sorun var mı? Ona göre yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla ... malesef halen kilitli
maciras' Alıntı: Peki şu an halledebildin mi? Herhangi bir sorun var mı? Ona göre yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla ... malesef halen kilitli
maciras Forum Destekçisi DESTEK OLAN ÜYEMİZ Ara 6, 2009 1,013 2,131 113 Eki 19, 2023 #6 En güncel HEN'i kullanman gerek. Gerçi kullanmasan bile açılır ama sen neden açamadın anlamadım. Ne de olsa oyun eski bir oyun
En güncel HEN'i kullanman gerek. Gerçi kullanmasan bile açılır ama sen neden açamadın anlamadım. Ne de olsa oyun eski bir oyun
Kai_Resonance Yeni Üyemiz Kayıt Üyemiz Eki 4, 2023 19 2 3 Eki 21, 2023 #7 maciras' Alıntı: En güncel HEN'i kullanman gerek. Gerçi kullanmasan bile açılır ama sen neden açamadın anlamadım. Ne de olsa oyun eski bir oyun Genişletmek için tıkla ... şu an sıkıntısız çalışıyor eline sağlık gold hen ile çözdük işi
maciras' Alıntı: En güncel HEN'i kullanman gerek. Gerçi kullanmasan bile açılır ama sen neden açamadın anlamadım. Ne de olsa oyun eski bir oyun Genişletmek için tıkla ... şu an sıkıntısız çalışıyor eline sağlık gold hen ile çözdük işi
maciras Forum Destekçisi DESTEK OLAN ÜYEMİZ Ara 6, 2009 1,013 2,131 113 Eki 23, 2023 #8 Kai_Resonance' Alıntı: şu an sıkıntısız çalışıyor eline sağlık gold hen ile çözdük işi Genişletmek için tıkla ... İşi çözmene sevindim. Öyleyse iyi oyunlar dilerim
Kai_Resonance' Alıntı: şu an sıkıntısız çalışıyor eline sağlık gold hen ile çözdük işi Genişletmek için tıkla ... İşi çözmene sevindim. Öyleyse iyi oyunlar dilerim
Balbaseeeeer828 Üyemiz Kayıt Üyemiz Ocak 26, 2023 43 5 8 Eki 26, 2023 #9 maciras' Alıntı: Öncelikle şu linkten oyunu indirebilirsin: [Gizli içerik] Ama anladığım kadarıyla sen oyunu indirmişsin. İndirip kurduğuna göre neyi beceremedin, anlamadım Genişletmek için tıkla ... TEŞEKKÜRLER
maciras' Alıntı: Öncelikle şu linkten oyunu indirebilirsin: [Gizli içerik] Ama anladığım kadarıyla sen oyunu indirmişsin. İndirip kurduğuna göre neyi beceremedin, anlamadım Genişletmek için tıkla ... TEŞEKKÜRLER