Siyah ekranda kalıyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde furkanstyle tarafından oluşturulan Siyah ekranda kalıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,184 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı Siyah ekranda kalıyor
Konbuyu başlatan furkanstyle
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ulas97

furkanstyle

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 23, 2011
21
0
1
elimde psp 2004 6.20 vardı 6.20 tdhen yaptıktan sonra 5.50 gen D3 yüklemeye kalkıştım ükleme sırasında hiç bi sıkıntı olmadı %100 yükledi makineyi kapattımda bidaha açamadım. makineyi açıyorum yeşil ışık yanıyo ama ekran gelmio siyah ekran kalıyo makinede hiç bir tepki yok yardımcı olurmusunuz kafayı yemek üzereyim....

okavas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 9, 2009
8
0
1
45
sanırım brick olmuş
ama bu arıza düzeltilebiliyor pandorayla sanırım

furkanstyle

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 23, 2011
21
0
1
yani psp işiyle uraşan bi yere götürmem en mantıklısı sanırım pandora falan muhabbeti olcaksa

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
yani psp işiyle uraşan bi yere götürmem en mantıklısı sanırım pandora falan muhabbeti olcaksa
2004 olduğuna eminsen yapılacak birşey yok. PSP Brick olmuş dostum yanlız bir şey dikkatimi çekti 6.20 olan PSP nasıl olduda 5.50 kurdun ? Normalde olmaz böyle birşey.(Makina izin vermez)

Bu tür firmware işlemleri yaparken çok dikkatli okumak ve araştırmak gerekiyor. 5.50 GEN serisi sadece pandora yiyen PSP ler içindir.

Sen yinede götür bir psp den anlayana belki 2004 değidlir makinan.

furkanstyle

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 23, 2011
21
0
1
biraz geç cvp vermiş oldum ama kusura bakmayın makinem brick olmuş aynen çöpe gitti daha dorusu psp tamiriyle uraşan arkadaşıma verdim ekranını falan kullanır heralde... ilginiz için tşk ederim...

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
31
Makinayı parçalamamışsa arkadaşın, pilini aniden çıkart. (Makina açıkken. Bir anda kapanmasını sağla.) Olmazsa aç ekran yok ama yeşil ışık varken şarj azalıyor demektir. Şarj bitene kadar açık tut. Bu tür reset işlemleri uygula. Açılacağını düşünüyorum. Birçoğu brick bu yöntemle çözülüyor.