Solitaire

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Homebrew Oyunlar kategorisinde BizeHeryerTRabzon tarafından oluşturulan Solitaire başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,868 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Homebrew Oyunlar
Konu Başlığı Solitaire
Konbuyu başlatan BizeHeryerTRabzon
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BizeHeryerTRabzon

BizeHeryerTRabzon

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 24, 2010
143
2
18
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Kurulum: Rardaki doosyayı MS/PSP/GAME klasörüne atın.

Qarizma32

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 18, 2011
1
0
1
Size bişey sorucam;psp ler nasıl kullanılır kullanma kılavuzunu bilmiyorum internetten falanda araştırdım b sonuç bulamadım yanıtınızıı en kısa zamanda vermenizi bekliyorum........

skullmonkeys

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2011
304
10
18
yok bu adam oyunun kurulumundan değil psp nin kullanımından bahsediyor . kolaysa sıfırdan başlat anlatmaya

BizeHeryerTRabzon

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 24, 2010
143
2
18
Evet kullanımını ıstemısde arastırıyım bıraz kullanım klavuzu gıbı bırsey bulunca eklıcem sıteye bakabılır ordan.

Bump:
Size bişey sorucam;psp ler nasıl kullanılır kullanma kılavuzunu bilmiyorum internetten falanda araştırdım b sonuç bulamadım yanıtınızıı en kısa zamanda vermenizi bekliyorum........

Dostum arasdırdım buyur burdan bak: