Teşekkürler
cndbbgrtln Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz May 16, 2018 64 299 53 Bugün 1:42 PM #12 Wefefer13' Alıntı: Reyiz bu Android 15 e kurmuo apk arasam onla kursam tr olur mu Genişletmek için tıkla ... Çalışan apk bulursanız burda da paylaşır mısınız? Ben kaç tane denediysem olmadı bir türlü.
Wefefer13' Alıntı: Reyiz bu Android 15 e kurmuo apk arasam onla kursam tr olur mu Genişletmek için tıkla ... Çalışan apk bulursanız burda da paylaşır mısınız? Ben kaç tane denediysem olmadı bir türlü.
Wefefer13 Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ocak 18, 2026 49 44 18 55 dakika önce #13 cndbbgrtln' Alıntı: Çalışan apk bulursanız burda da paylaşır mısınız? Ben kaç tane denediysem olmadı bir türlü. Genişletmek için tıkla ... Sen Spiderman bı tane daha oyun paylaşıldı ya ona buldun mu apk yi ben bulamadım
cndbbgrtln' Alıntı: Çalışan apk bulursanız burda da paylaşır mısınız? Ben kaç tane denediysem olmadı bir türlü. Genişletmek için tıkla ... Sen Spiderman bı tane daha oyun paylaşıldı ya ona buldun mu apk yi ben bulamadım
cndbbgrtln Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz May 16, 2018 64 299 53 52 dakika önce #14 Wefefer13' Alıntı: Sen Spiderman bı tane daha oyun paylaşıldı ya ona buldun mu apk yi ben bulamadım Genişletmek için tıkla ... O bende açıldı direk. Android 16
Wefefer13' Alıntı: Sen Spiderman bı tane daha oyun paylaşıldı ya ona buldun mu apk yi ben bulamadım Genişletmek için tıkla ... O bende açıldı direk. Android 16
portagas Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Eki 30, 2011 769 3,224 93 6 dakika önce #16 Virtual Master - Android Clone uygulmasını deneyin. Sanal eski sürüm bir android sistemi kuruyor. Yani eski sürüm bir android emulatörü kurup oyunları oradan oynuyorsunuz. @cndbbgrtln @Wefefer13
Virtual Master - Android Clone uygulmasını deneyin. Sanal eski sürüm bir android sistemi kuruyor. Yani eski sürüm bir android emulatörü kurup oyunları oradan oynuyorsunuz. @cndbbgrtln @Wefefer13