PS5 PKG Oyun Split Fiction

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Formatlı Oyunlar kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan Split Fiction başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 857 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 22 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Split Fiction
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hakan0026

notiva

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 21, 2026
12
0
1

Split Fiction - PPSA08560 - v1.50

Boyut: 73.76 GB
Region: USA
Sürüm: 4.xx+
Seslendirme : German, English, Spanish, French, Italian, Japanese, Chinese
Ekran dili : Chinese, German, English, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Chinese

[Gizli içerik]​
teşekkürler

önemsizinsan

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 7, 2025
57
5
8
selamlar arkadaşlar pgk oyunu indirip yükledim ama demosunu oynayabiliyorum,dlc yide indirdim klasör şeklinde ama nereye ve nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...şimdiden teşekkürler
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler. yüklemesi nasıl olacak? data homebrew klasörüne mi atacaz? türkçe yama da bu sayfada paylaşılmıştı. onu nasıl yükleyecez
dostum mrblar tam oyun açıldımı belirttinğin yere dlc klasörünü atınca??? bende orada takıldım

Son düzenleme:

jeetkunedo21

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 16, 2009
60
9
8
36
selamlar arkadaşlar pgk oyunu indirip yükledim ama demosunu oynayabiliyorum,dlc yide indirdim klasör şeklinde ama nereye ve nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...şimdiden teşekkürler
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

dostum mrblar tam oyun açıldımı belirttinğin yere dlc klasörünü atınca??? bende orada takıldım
demo olarak yüklendi. türkçe yama da yapamadım. ben de uğraşmayı bıraktım. orjinal güncel 2. konsolumda oyunu oynamıştım. tr yama için kırık ps5e de yüklemek istedim başaramadım. ilerde tekrar uğraşacam. selamlar

semihyz

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2020
7
0
1

Ekran dili : Chinese, German, English, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Chinese

[Gizli içerik]​

Teşekkürler abi

cartok011

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2026
12
1
3

[Gizli içerik]​
teşekkürler