StarWars The Clone Wars %100 Save

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Save Dosyaları kategorisinde PalaDiN tarafından oluşturulan StarWars The Clone Wars %100 Save başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,713 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Save Dosyaları
Konu Başlığı StarWars The Clone Wars %100 Save
Konbuyu başlatan PalaDiN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PalaDiN

PalaDiN

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 22, 2009
175
0
16
Merhaba arkadaslar oyunumuz Star Wars The Clone Wars oncelikle oyunla ilgili izlenimlerim ve benzeri konuları soylemeden gecmiyim.Oyunu ilk actıgınızda lutfen bu ne bu animasyon diye sasırmayın oyun clone warsın dizisinden alınmıs.Video kaliteleri televizyon animasyonlarıyla aynı olacaktır cunku alt yazılı clone wars cizgi dizisinden alıntılar.Oyunu yapanlar bir süre sonra sıkılmıs olmalı ki oyunda bolca bug gozledim kutuların gorunmesi ama caracterin ona deymemesi.Oyun bence cok zevkli olmasada star waars seven biri olarak oynama geregi duydugumdan oynadım oyun filmden oncesini anlatmakta.Oyunda guzel olan taraf jedi ve clone olma imkanı kimi gorevler bizlere bunu sunuyor silahlı catısma tarafımca zevkli bulunmustur.Oyunda bosslarda bir kac ozellikde var onlara karsı olan meshur jedi forceumuz :D fuzeleri geri puskurtme dusman ordusuna tek bir darbeyle geri savurma zevkli gorunen ama kısıtlı kombolar.Muziklerin cogu orjinal Star Wars'un bir kaç screen goruntusu koydum hemen altındada kendimin %100 save dosyasını bulabilirsiniz.

Bu da save fle rar sifresi : RomuluS

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

İyi Oyunlar Bir Hatam Olursa Konu Altında Ahlak Duzeyine Uygun Bir Şekilde Uyarın İlk Save File Paylasımım

ilkayjagger

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2008
788
0
16
42
bu oyuna daha sıra gelmedi çok vasat gözüküyor nedense birde star warsı severim ama animasyon olarakta çizimlerini pek beğenmediğim için oynamadım daha ,eğer oyun sarmazsa save dosyasını kullanıp bölümlere bakarım teşekkurler dostum

PalaDiN

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 22, 2009
175
0
16
Onemli degil zaten orjinal star wars bundan cok cok iyi super degil asla ama uzun biraz :D

Negative

V.I.P
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2009
115
0
16
32
GüzeL anLatım ve payLasım :alkis: Pazartesi Kapısak :D CwCheat acmam :p

PalaDiN

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 22, 2009
175
0
16
Oneli değil ama sayfayı 40 kisi goruntulemis eger goruntuleyen arkdasalrın isine yaramıssa bu paylasımım bir teesekkuru cok gormeyin tesekkur butonuda olur yorumda o size kalmıs. Tesekkur Eden herkese ben tesekkur ederim