PS4 Türkçe YAMA Stranded Deep PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Nitr0 tarafından oluşturulan Stranded Deep PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 639 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 24 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Stranded Deep PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Nitr0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Nitr0

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 10, 2024
200
550
93
Stranded Deep PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Çevirisi ve Düzenlemesi bana ait olan Stranded Deep oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Bu oyun da tarafımca türkçeye çevrilmiş ve port edilmiştir. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

BİLGİLENDİRME
Türkçe yama dosyaları oyuna dahil edilmiş ve full türkçe oyun şeklinde paylaşılmıştır. Ek olarak, Oyunu kurduktan sonra interneti kapatın, yoksa menü de güncelleme istiyor.

%100 Türkçe Geceleyin Çevirmiştim Oyunu Bazı Yerler Eksik Olabilir Sorun Olursa Konuya Yazarsınız.

OYUN HAKKINDA
BU AÇIK DÜNYA MACERA OYUNUNDA HAYATTA KALMA BECERİLERİNİ TEST ET
Gizemli bir uçak kazasından sonra engin Pasifik Okyanusu'nun açıklarında mahsur kalıyorsun. Tek başına veya bir arkadaşınla, herhangi bir yardım çağırma imkanın olmadan hayatta kalmak için elinden geleni yapman gerekiyor.

TÜRKÇE ÇEVİRİ

NITR0

PS4 PORT VE DÜZENLEME
NITR0

OYNANIŞ VİDEOSU
EKLENECEK...

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

gserhygrtht

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2024
240
65
28

Çevirisi ve Düzenlemesi bana ait olan Stranded Deep oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Bu oyun da tarafımca türkçeye çevrilmiş ve port edilmiştir. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

BİLGİLENDİRME
Türkçe yama dosyaları oyuna dahil edilmiş ve full türkçe oyun şeklinde paylaşılmıştır. Ek olarak, Oyunu kurduktan sonra interneti kapatın, yoksa menü de güncelleme istiyor.

%100 Türkçe Geceleyin Çevirmiştim Oyunu Bazı Yerler Eksik Olabilir Sorun Olursa Konuya Yazarsınız.

OYUN HAKKINDA
BU AÇIK DÜNYA MACERA OYUNUNDA HAYATTA KALMA BECERİLERİNİ TEST ET
Gizemli bir uçak kazasından sonra engin Pasifik Okyanusu'nun açıklarında mahsur kalıyorsun. Tek başına veya bir arkadaşınla, herhangi bir yardım çağırma imkanın olmadan hayatta kalmak için elinden geleni yapman gerekiyor.

TÜRKÇE ÇEVİRİ

NITR0

PS4 PORT VE DÜZENLEME
NITR0

OYNANIŞ VİDEOSU
EKLENECEK...

[Gizli içerik]
teşekürler