Street fighter 2 champion edition trainer programı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Roms Dosyaları-İstek Hattı (Hack) kategorisinde altair tarafından oluşturulan Street fighter 2 champion edition trainer programı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,142 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Roms Dosyaları-İstek Hattı (Hack)
Konu Başlığı Street fighter 2 champion edition trainer programı
Konbuyu başlatan altair
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan scorpionsubzero

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
28
46
Başlıktanda bilindiği gibi sf nin hile programını arıyorum arkadaşlar bu program sayesinde ryu tek tuşa basarar oruyuked çekiyor ve bütün adamların özel harakedlerini ayarlanabiliyor kısaca bu pragramı arıyorum ve o kadar aramama rağmen bulamadım program bu aşağıdaki videodaki program bulan veya olan arkadaştan upload yapmasını rica ediyorum saygılarımla

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
28
46
cheat olayı ayrı bi şey dostum trainer programıyla aynı değil videoyu izlemedin sanırım izleseydin trainer programın ne işe yaradığını bilirdin

Scavus

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2008
1,506
48
48
39
Siteye Git
trainer yada özel hareketler yerine kombo tekniklerini ögrenmeni tavsiye ederim daha eglenceli adamım :)

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
28
46
bu oyunun kombo tekniklerini biliyorum zaten dostum yapamadığım kombo yok bu oyunda:)