PS4 Türkçe YAMA The Callisto Protocol & Final Transmission PS4 Türkçe Yama İndir [v1.23] (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan The Callisto Protocol & Final Transmission PS4 Türkçe Yama İndir [v1.23] (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,426 kez görüntülenmiş, 217 yorum ve 130 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı The Callisto Protocol & Final Transmission PS4 Türkçe Yama İndir [v1.23] (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Neil

fıro

Tanınmış Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Şub 27, 2020
1,534
1,493
113
Castellanos @Castellanos videoda 19 şık ka kadar geldim olmadı sniper ghost warirrio contracts 2. Programındaki gibi PS4_pkg _paket base patch çıkar yama paketleme programı var onda hiç bir hata almadım ama bu sistemde yamayı kuramadım dediğim programıli olarak paylaşırmısın PS4.pkg yama paketleyici v05 olarak oyunun yamasını paylaşırmısın

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,523
6,022
113
İşlem aynı işlem. Bu videodaki işlemleri update v1.23 için de uyguluyorsunuz.
Param.sfo hatası;

Klasörleri ve dosyaları videodaki gibi doğru dizinlere atınız.

SC0 klasöründeki dosyaların tümü sce_sys klasörüne atılacak. Bunların hepsi videoda var zaten. Hata bundan kaynaklı oluyor genelde.

Oyun dosyası ile CUSA*****_patch klasörü aynı dizinde olmalı.

Harici HDD üzerinden bu işlem yapılmalı.

En az 100 GB boş alan bulundurulmalı.

Harici üzerinden hata alıyorsanız, oyun dosyasını ve CUSA*****_patch klasörünü bilgisayarınızın c dizinine atınız ve orada paketleme işlemini gerçekleştiriniz.

Videodaki işlemlerin aynısı v1.23'te de yapılıyor. Versiyonlara takılmayın :)

Dediğiniz hatayı benim de almam gerekiyordu o zaman, ama işlemleri doğru yaptığımdan hata almadım. Bir yerlerde eksik bir şey yapıyor olabilirsiniz.

Kolaylıklar dilerim. :)
Dün paketleme yaptım busefer save hatası veriyor
[ATTACH type="full"]2037[/ATTACH]

Ekli dosyalar

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,523
6,022
113
eline saglik kardesim eni sonu yaptim cikarma program dan sikinti vardi neyseki daha once
indirmis oldugum bir cikarma progami sayasinde cozdum
diger sorun verev oyunlarida halletim bu seklde eline saglik