PS4 Türkçe YAMA The Dark Pictures Anthology: Man of Medan PS4 Türkçe Yama (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde thisrock84 tarafından oluşturulan The Dark Pictures Anthology: Man of Medan PS4 Türkçe Yama (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 38,752 kez görüntülenmiş, 446 yorum ve 286 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı The Dark Pictures Anthology: Man of Medan PS4 Türkçe Yama (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan thisrock84
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MyBe&Ka

Ruzgar16638

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 31, 2026
2
0
1

Sevgili mcpsp üyeleri, yepyeni yama çalışmamız ile yine karşınızdayız: The Dark Pictures Anthology: Man of Medan oyunu artık PS4 sisteminde de Türkçe. Öncelikle oyunu çeviren çevirmenler Pelin ve Uğurcan'a buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

NOT
Türkçe yamanın patch dosyası, 5.05 ve 6.72 sürümlerine göre düzenlenmiştir.

Uyumlu oyun indirme linkleri - CUSA14102 – EUR
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

dorukhan @dorukhan arkadaşımıza oyunu paylaştığı için çok teşekkür ederim.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
Çevirmen: Pelin ve Uğurcan

PS4 PORT VE DÜZENLEME
THISROCK

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
teşekkürler

qdenizq

Çeyrek Asırlık Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 15, 2009
191
15
18
49

Sevgili mcpsp üyeleri, yepyeni yama çalışmamız ile yine karşınızdayız: The Dark Pictures Anthology: Man of Medan oyunu artık PS4 sisteminde de Türkçe. Öncelikle oyunu çeviren çevirmenler Pelin ve Uğurcan'a buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

NOT

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

TÜRKÇE ÇEVİRİ

PS4 PORT VE DÜZENLEME
THISROCK

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
teşekkürler.

RamazanSw

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 18, 2026
50
5
8

NOT

TÜRKÇE ÇEVİRİ

PS4 PORT VE DÜZENLEME
THISROCK

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
tesekkurler peki 11.52 calisir mi?

RamazanSw

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 18, 2026
50
5
8
herkese merhaba faydasi olur diye yaziyorum: ben baska yerden indirdim diye yama calismamisdi(hata verdi) cunki uyumlu degildi, o yuzden "Duxa's PS4 patch repackager" uygulamasiyla ikisini uyumlu hale getirdim ve ise yaradi. yardimim dokunduysa sevinirim! tesekkurler emegi gecen herkese

Castellanos

TR YAMA KING (CORÇ)
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
10,111
54,840
113
herkese merhaba faydasi olur diye yaziyorum: ben baska yerden indirdim diye yama calismamisdi(hata verdi) cunki uyumlu degildi, o yuzden "Duxa's PS4 patch repackager" uygulamasiyla ikisini uyumlu hale getirdim ve ise yaradi. yardimim dokunduysa sevinirim! tesekkurler emegi gecen herkese
Mycan ile de uyumlu hale getirilebilir :)

Bilgilendirme için teşekkürler:)

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2022
306
904
93

NOT

TÜRKÇE ÇEVİRİ

PS4 PORT VE DÜZENLEME
THISROCK

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
Eline sağlık teşekkür ederim