PS4 Türkçe YAMA The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde kexepas tarafından oluşturulan The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,151 kez görüntülenmiş, 118 yorum ve 56 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan kexepas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dimitnis

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
464
1,421
93
Şimdiden teşekkürler, diğer 2 oyunun da açılmış başlığı. İlk oyun sanırım Türkçesi sitede var diye düzenlenmedi ama 1.20 update çıkmış. Aslında son güncellemeye uygun şekilde yeniden düzenlense seri son şekliyle tamamlanmış olur. @kexepas
@maximusus normalde man of medan için bir çalışmam yok. Oyunu geçen ay Pc üzerinde oynayıp bitirdiğim için ve ps4'e uyarlandığını gördüğüm için yapmadım.

Normalde el çevirisi olmadığı içinde yapmama engel olmuştu. Geçen günlerde hangar çevirinin bu oyunu çevirdiğini gördüm. Müsait bir zamanda tekrar bakıcam :)

msgday

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2014
121
23
18
teşekürler bu oyun serisini oynayıp bitirmeyi dörtgözle bekliyorum

James_Sunderland

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 26, 2024
226
126
43
Oyun kurulumu ile alakalı kısaca bilgi vermek isterim, Mod arkadaşım eğer uygun görmezse mesajımı silmekten çekinmesin lütfen. :)

İndirdiğiniz dosyada, bir YAMA KURUCU program, oyunun linklerinin yazılı olduğu, ayrıca yama kurucu programının nasıl kullanıldığını anlatan, bir metin dosyası yer alıyor.

Bu noktada önemli olan nokta, mevcut cihazınıza uygun olan linkleri indirmeniz ve yama kurucu programında ilgili klasörlerin içine, ilgili .pkg dosyalarını atmanızdır. Dosyaların boyutları görece biraz büyük ve işlem bir parça uzun sürüyor ancak oyunu sorunsuzca kurup oynayabilirsiniz.

Bir kez daha Teşekkür Ederim...

maximusus

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 30, 2013
79
25
18
39
@maximusus normalde man of medan için bir çalışmam yok. Oyunu geçen ay Pc üzerinde oynayıp bitirdiğim için ve ps4'e uyarlandığını gördüğüm için yapmadım.

Normalde el çevirisi olmadığı içinde yapmama engel olmuştu. Geçen günlerde hangar çevirinin bu oyunu çevirdiğini gördüm. Müsait bir zamanda tekrar bakıcam :)

Güzel haber, seri tamamlanmış olur böylece. Şimdiden kolaylıklar diliyorum.