The First Berserker: Khazan PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
The First Berserker: Khazan PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
The First Berserker: KhazanPS5 oyununun türkçe yamasıyla karşınızdayız. Öncelikle oyunun çeviren CALYPSO ÇEVİRİ EKİBİNE buradan sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu yamada herhangi bir düzenleme yapılmamıştır. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden iyi oyunlar dileriz.
Tool için SWUFORCE'ye TRUMANK'a teşekkürü bir borç bilirim.
BİLGİLENDİRME Bu yamada normalde düzeltme yapmam gerekiyordu, çünkü hem satırlar karışık hem de yamayı olduğu gibi attığım için öğreticilerin bazıları japonca olarak gözüküyor. Yani unreal motoru ile yapılmış oyunların yamaları uyumlu gibi gözükse de, maalesef bazı yamalar bazı yerlerde sorun çıkarabiliyor ve düzeltilmeleri gerekiyor. Bazıları ise hiç sorun çıkarmıyor. Zaten oynanış videosunu izlediğiniz zaman az çok ne demek istediğimi anlayacaksınız. Ha yine de oynanır mı derseniz, oynanır. Kısaca yukarıda belirttiğim gibi, bu yamada herhangi bir düzeltme yapmadım, yani satır sayısına göre gitmedim.
Düzeltme, yani tekrardan port ettiklerime zaten ismimi yazıyorum, yapmadıklarıma da yazmıyorum Herkese iyi forumlar dilerim.
OYUN HAKKINDA The First Berserker: Khazan, Dungeon Fighter Online (DNF) evreninin hikâyesinden 800 yıl önce geçen zorlu ve şiddetli bir aksiyon rol yapma oyunudur. Bu oyunda engin bir evreni deneyimleyecek ve Arad kıtasına seyahat edip General Khazan'ın saklı hikâyesini ortaya çıkaracaksın. Derin ve sürükleyici çatışma mekaniklerinde uzmanlaşarak çeşitli düşmanlara ve başdüşmanlara karşı stratejik savaşlara gir. İlk Cinnetkâr'ın yolundan ilerleyip Khazan'ın intikam yoluna düşecek misin?