PS4 PKG OYUN The Forest EUR (v1.15 Merged) CUSA-12398 FULL PKG 1.71 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde hako tarafından oluşturulan The Forest EUR (v1.15 Merged) CUSA-12398 FULL PKG 1.71 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,777 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı The Forest EUR (v1.15 Merged) CUSA-12398 FULL PKG 1.71 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Abdullah44

waryant03

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 21, 2022
147
31
28
Ben kullanmıyorum ama eğer JDownloader kullanıyorsan onunla değil dosyayı tarayıcı ile indir. Forumda JDownloader kullananlar hata alıyorlar jDow nloader da sorun var sanırım. Okuduklarımdan anladığım bu. Ben IDM ile mediafire dan indirdim hiçbir sorun yok.
Hocam son birkaç gündür mediafire linklerinde jdowloader hata veriyor ama megalinkleri yüksek hızda indiriyor.nedenini bilmiyorum ama tabi kötü oldu bu mediafire için jdownloader engeli.öbür türlü tek tek indirmek zor oluyor.bir de bazen mega linkler ölü olabiliyor ya da 2 gigabayt üstünde mega link banlıyo.bu idm yi deneyeyim bende.tavsiye için teşekkürler

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,069
16,052
113
@waryant03 Ben kullanmıyorum ama bazı oyunlarda jdownloader linki verdim. Şimdi sadece kontrol ertmek için jdownloader yükledim ve denedim mediafire linklerini jdownloader dlc olarak indiriyor.

mesela aşağıdaki oyun linkini dlc ve Click'n Load olarak oluşturdum dlc jdownloader da çalışıyor.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Fakat aynı oyun linkini Click'n Load yapınca çalışmıyor Fakat dlc lerde de dosya boyutu ve part isimlerini göremiyor ama çalışıyor. Yani anladığım kadarıyla dlc olanları indirmek lazım Diğerinde sorun var.

waryant03

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 21, 2022
147
31
28
@waryant03 Ben kullanmıyorum ama bazı oyunlarda jdownloader linki verdim. Şimdi sadece kontrol ertmek için jdownloader yükledim ve denedim mediafire linklerini jdownloader dlc olarak indiriyor.

mesela aşağıdaki oyun linkini dlc ve Click'n Load olarak oluşturdum dlc jdownloader da çalışıyor.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Fakat aynı oyun linkini Click'n Load yapınca çalışmıyor Fakat dlc lerde de dosya boyutu ve part isimlerini göremiyor ama çalışıyor. Yani anladığım kadarıyla dlc olanları indirmek lazım Diğerinde sorun var.
Dediğin gibi dlc(genelde ya mediafire ya da zippyshare oluyor)yi kullanmakta mantıklı ya da megalinkle daha yüksek hızda indirip arada 1-2 part ölüyse kalan partları mediafire ile direkt programsız indirip tamamlamakta iyi bir seçenek.çünkü megalinkler herzaman daha yüksek hızda indiriyor.bilgi için teşekkürler hocam

mortal_sk6735

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 5, 2022
678
265
63
The Forest EUR (v1.15) CUSA-12398 FULL PKG 1.71 GB

[Rar : 1.65 GB]

................ veya ................

Password : hako
Ripped : Yok/untouched
Firmware : 6.72 + HEN (6.72 LEEFUL v10 2.1.3b ile tarafımdan test edilmiştir)
Dil/Language : English-French-Italian-German-Spanish
Çıkış Tarihi/Release Date : 11-2018
Çıkış adı/Release name : The.Forest.PS4-CUSA12398​
cok tesekkürler

bedo demo 35

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 5, 2024
19
0
1

Apo 65

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 8, 2025
13
1
3
Arkadaşlar ben oyunu indirmek için debugs package installer menüsüne tıklıyorum paket bulunamadı acil çözüm lütfen

Yada biligisyarda ve playstationda nasıl kurulur acil anlatırmısınız detaylı bir şekilde çünkü benim pek bilgim yok

Yigit2335

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 21, 2026
78
16
8

harika