PS5 Oyun Türkçe Yama The Last of Us Part I PS5 Türkçe Yama & Türkçe Dublaj İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan The Last of Us Part I PS5 Türkçe Yama & Türkçe Dublaj İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,648 kez görüntülenmiş, 297 yorum ve 83 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı The Last of Us Part I PS5 Türkçe Yama & Türkçe Dublaj İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,914
50,459
113
2.00 updatesi gelirmi yoksa İspanyol ekibe yazdım EUR versiyon yakında yazdı bekleyelim mi yoksa ne yapalım bende var ben sitedeki arkadaşlar için yazıyorum:) elçiye zeval olmaz
Sen kendin için yazin😂

Yapardım, ama maalesef alan yok abi😂 Üstüne PS3/XBOX oyunlarıyla dolmuş.

OyunDelisiyim @OyunDelisiyim abi son güncel versiyona çıkardı, ondan rica ederiz, ekleriz buraya, tabii onun için de uygun olursa :)

OyunDelisiyim

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
347
684
93
Sen kendin için yazin😂

Yapardım, ama maalesef alan yok abi😂 Üstüne PS3/XBOX oyunlarıyla dolmuş.

OyunDelisiyim @OyunDelisiyim abi son güncel versiyona çıkardı, ondan rica ederiz, ekleriz buraya, tabii onun için de uygun olursa :)
Başkan bu oyunda yeni bir yöntem buldum. hem 1 hem 2. Aslında indirdiğimiz USA versiyon aynı zamanda EUR versiyonu içinde barındırıyor. tek bir satır değişikliği ile oyun EUR oluyor ve tüm diller otomatik geliyor. 1. oyun için yabancı bir arkadaş keşfetmiş. Ben de 2. oyuna aynı yöntemi denedim işe yaradı.

Ayrıntıları ileteceğim.