PS4 Türkçe YAMA The Turing Test PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde thisrock84 tarafından oluşturulan The Turing Test PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,282 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 44 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı The Turing Test PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan thisrock84
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan feciman

feciman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 5, 2013
163
21
18
40

Sevgili mcpsp üyeleri, The Turing Test PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren JEPALION arkadaşımıza buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Menü dosyası açılamadığı için oyunda sadece alt yazılar türkçedir. Bunun dışında, yazıları dahi iyi okuyabilmeniz için yamada küçük harfler yerine büyük harfler kullandım. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz.

Oyunu upload edip paylaşan hako @hako 'ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

NOT
Türkçe yama, 5.05 ve 6.72 sürümlerinde çalışmaktadır. 6.72 kullanan bazı kişilerde oyun açılmıyorsa, farklı bir hen kullanabilirler. Çünkü açılmayan bazı oyunlar hen'den kaynaklanıyor :)

FEREX28 nickli arkadaş hakkında açmış olduğumuz konuyu okumak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
JEPALION

PS4 PORT VE DÜZENLEME
THISROCK

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
Çok teşekkürler.