Android Türkçe Yama The Walking Dead: Season One Android (Mobil) Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) [1.23]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde Yerayay tarafından oluşturulan The Walking Dead: Season One Android (Mobil) Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) [1.23] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,024 kez görüntülenmiş, 90 yorum ve 20 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı The Walking Dead: Season One Android (Mobil) Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) [1.23]
Konbuyu başlatan Yerayay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Berk35

atalarbaba4567

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
43
18
8
Hocam selamünaleyküm minecraft story mode sezon bir ve batman the telltale series türkçe yama çıkarmı android için
Zorunluda değilsin ama sorayım dedim

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
558
3,564
93
Siteye Git
Hocam selamünaleyküm minecraft story mode sezon bir ve batman the telltale series türkçe yama çıkarmı android için
Zorunluda değilsin ama sorayım dedim
As Allah'ın izniyle şu yamayı bitireyim. Bundan sonra telltale Galaxy nin koruyucuları oyununa yaparım büyük ihtimalle. Oynamak istediğim bir oyun. Onunda paylaşırım.

atalarbaba4567

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
43
18
8
As Allah'ın izniyle şu yamayı bitireyim. Bundan sonra telltale Galaxy nin koruyucuları oyununa yaparım büyük ihtimalle. Oynamak istediğim bir oyun. Onunda paylaşırım.
Çok teşekkür ederim hocam Allah sizi başımızdan eksik etmesin
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hazır aklıma gelmişken söyleyim bazı yamaları ücretli yapabilirsiniz isterseniz emeğin karşılığı olarak şimdiden çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
558
3,564
93
Siteye Git
Çok teşekkür ederim hocam Allah sizi başımızdan eksik etmesin

Hocam hazır aklıma gelmişken söyleyim bazı yamaları ücretli yapabilirsiniz isterseniz emeğin karşılığı olarak şimdiden çok teşekkür ederim
Yamalara ücret olayına karşıyım. Ama ileride bağış kısmı açabilirim.

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
558
3,564
93
Siteye Git
Reis az bir bakarmısın benim gpu renderer kısmında xclipse angle yazıyor acaba benim cihazla uyumlu olurmu bu yamasını yapacağın the walking dead ve diğer telltale oyunları
Mali ve Adreno sürümlerini paylaşacağım. Denemen lazım. Ama büyük ihtimalle sende Adreno sürümü çalışır.

Fırtıne kesici

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 18, 2026
10
4
3
Dostum öncelikle verdiğin emekler için çok tesekur ediyorum valla türkiyede teksin kral çeviri işinde sana 2 sorum olucak 1.ncisi bu twd sadece season one mi yoksa two ve 3 demi yapicaksin ve hazirladigin yama sürumü 1.23 seoason one mi çünkü 1.20 sürümü bizim cihazlarda çalişmiyor ondam sordum ikinci sorum ise biliyorsundur mobile tomb raider çıktı sence onuda turkce çeviri yapma gibi bir imkanin varmi sadece meraktan soruyorum iyi çalişmalar dostum başarilar.

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
558
3,564
93
Siteye Git
Dostum öncelikle verdiğin emekler için çok tesekur ediyorum valla türkiyede teksin kral çeviri işinde sana 2 sorum olucak 1.ncisi bu twd sadece season one mi yoksa two ve 3 demi yapicaksin ve hazirladigin yama sürumü 1.23 seoason one mi çünkü 1.20 sürümü bizim cihazlarda çalişmiyor ondam sordum ikinci sorum ise biliyorsundur mobile tomb raider çıktı sence onuda turkce çeviri yapma gibi bir imkanin varmi sadece meraktan soruyorum iyi çalişmalar dostum başarilar.
1.23 için hazırlıyorum.
Twd 2 nin kayıt sorunu düzelmezse yapmayı düşünmüyorum. PS3 için tekrar bakacağım. Emülatör ile mobilde çalıştırmayı deneyebilirsinsiiz.
3 sezonu da yaparım büyük ihtimalle tabi onunda sorunun yoksa.
Daha öncede dediğim gibi Tomb raider kirilmadan yapamam.

Yok hocam denedim çalışmıyor adreno bende
Mali çalıyor mu? 1.23 surumunde dene. Veya hangi versiyon çalışıyor sende?

atalarbaba4567

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
43
18
8
1.23 için hazırlıyorum.
Twd 2 nin kayıt sorunu düzelmezse yapmayı düşünmüyorum. PS3 için tekrar bakacağım. Emülatör ile mobilde çalıştırmayı deneyebilirsinsiiz.

Gerek kalmadı telefondan değil tabletten oynarım tablet adreno o yüzden açar diye düşünüyorum teşekkür ederim cevapladığın içn sağol

1.23 için hazırlıyorum.

Yok gerek kalmadı az önce yanlış mesaja yazdım düzelteyim dedim tabletim adreno o yüzden tabletten oynarım