Android Türkçe Yama The Walking Dead: Season Two Android(Mobil)Full Türkçe(ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde cndbbgrtln tarafından oluşturulan The Walking Dead: Season Two Android(Mobil)Full Türkçe(ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,671 kez görüntülenmiş, 218 yorum ve 101 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı The Walking Dead: Season Two Android(Mobil)Full Türkçe(ÇIKTI)
Konbuyu başlatan cndbbgrtln
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Jigsaw90

Berat Çetin

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 28, 2026
3
0
1
Eline koluna sağlık hocam devamını da bekliyorum ve eğer yapabilirsen şu the wolf among us göz at
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

3.sezon gelecek mi
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Kanka sanırsam android 16 için uyumlu değil bu gün denedim her iki apk da da aynı sorun yüklenmiyor

İsmet6661

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2026
2
0
1
Seoson öne ile kurulumu aynı. CpuZ'ye bakıp telefonunuza uygun olan linkten indirin. Obb klasörünü Android/obb yerine atıp APK'yi kuruyoruz.(İki APK var. Android 12 altı için ayrı Android 12 üzeri için ayrı. Uygun olanı yükleyin) Keyifli oyunlar😊

[Gizli içerik]
Samsung Galaxy A53 de denenmiştir.
Jhhjjjjhgh

sikkocan58

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 6, 2026
3
1
3
Seoson öne ile kurulumu aynı. CpuZ'ye bakıp telefonunuza uygun olan linkten indirin. Obb klasörünü Android/obb yerine atıp APK'yi kuruyoruz.(İki APK var. Android 12 altı için ayrı Android 12 üzeri için ayrı. Uygun olanı yükleyin) Keyifli oyunlar😊

[Gizli içerik]
Samsung Galaxy A53 de denenmiştir.
teşekkürler

Jigsaw90

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 13, 2026
3
0
1
Oyun kurulumunda herhangi bir problem yok fakat oyun kayıt etmiyor. Yarım saat oynadım çıktım başa aldı tam 2 kez. Bu sorunu yaşayan var mı. Ya da çözümü bilen?