PS4 Türkçe YAMA The Wolf Among Us PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde thisrock84 tarafından oluşturulan The Wolf Among Us PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,411 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 22 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı The Wolf Among Us PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan thisrock84
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan antu69

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2022
392
1,606
93
Oyun firmalarının keyfini beklememeyi öğrenecek kadar uzun süredir bu işi yapıyorum :) İnşallah çıkar, inan emeğimi gözüm görmez.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Dosyaları elimizde var, istek olursa seve seve paylaşırız ;)
thisrock84 @thisrock84 Ben bitirdim onu yaması hazır. Sizde hazır değil ise uğraşmayın hazır ise tabi paylaşın :)

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,271
2,315
113
Oyun firmalarının keyfini beklememeyi öğrenecek kadar uzun süredir bu işi yapıyorum :) İnşallah çıkar, inan emeğimi gözüm görmez.

Istek istek karargah destek köstek 😂Eyvallah gerisi sizde o halde

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
10,842
56,064
113

Abim port edilmediyse o MyBe&Ka @MyBe&Ka abi hazırlamış onu :)

thisrock84

TR YAMA KING
Yönetici
Moderatör
Tem 25, 2008
280
9,405
93
Abim port edilmediyse o MyBe&Ka @MyBe&Ka abi hazırlamış onu :)
Evet evet okudum bende. Olur bir alayım. Bana özelden iletebilirsin MyBe&Ka @MyBe&Ka çeviri senin mi, İlk oyunlardan beri gelen Taner'in çevirisi mi?
Ben bir dosya kontrolü ve QA yapayım sonrasında eğer sen çıkmak istersen sen çıkabilirsin yoksa paketler herkes ile paylaşırız.

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2022
392
1,606
93
Evet evet okudum bende. Olur bir alayım. Bana özelden iletebilirsin MyBe&Ka @MyBe&Ka çeviri senin mi, İlk oyunlardan beri gelen Taner'in çevirisi mi?
Ben bir dosya kontrolü ve QA yapayım sonrasında eğer sen çıkmak istersen sen çıkabilirsin yoksa paketler herkes ile paylaşırız.
Çeviri büyük oranda yapay zeka, tamam ben kendimde test etmedim yeterince, sorun olmazsa iletirim. Sizde var ise onu paylaşsanız daha iyi olur, benim ki amatör işi pek iyi değildir..
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.