PS4 Türkçe YAMA The Wolf Among Us PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde thisrock84 tarafından oluşturulan The Wolf Among Us PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,411 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 22 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı The Wolf Among Us PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan thisrock84
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan antu69

thisrock84

TR YAMA KING
Yönetici
Moderatör
Tem 25, 2008
280
9,405
93
Çeviri büyük oranda yapay zeka, tamam ben kendimde test etmedim yeterince, sorun olmazsa iletirim. Sizde var ise onu paylaşsanız daha iyi olur, benim ki amatör işi pek iyi değildir..
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Eminim seninki de iyidir ama ben buna bir kaç hafta sadece Türkçe Font eklemeye uğraşmıştım. Her sezon için farklı font kullanmışlar, 48 font dosyasına ĞŞİ ğşı harflerini gömüp test yapması en sorunlu kısımdı. Ama yapmıştım. Senin yaptığın yamada Türkçe fontları eklemiş miydin? Ama dediğim gibi istek varsa seve seve yapabiliriz. @Castellanos ne dersin?

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2022
392
1,606
93
Eminim seninki de iyidir ama ben buna bir kaç hafta sadece Türkçe Font eklemeye uğraşmıştım. Her sezon için farklı font kullanmışlar, 48 font dosyasına ĞŞİ ğşı harflerini gömüp test yapması en sorunlu kısımdı. Ama yapmıştım. Senin yaptığın yamada Türkçe fontları eklemiş miydin? Ama dediğim gibi istek varsa seve seve yapabiliriz. @Castellanos ne dersin?
Her sezonda menülerde ve altyazılarda ayrıca seçimlerde farklı fontlar :D ben bıraktım yama yapmayı da sağda solda kalan iyi oyunları yapmak istedim, elde hazır yamalar var onları bekletiyordum. Çeviri bana ait diğer çevirilerde tr karakter yoktu, baştan yaptım. Tamam ben bugün tekrar baktım az sonra ileteceğim yamayı diyeceğim ama özel mesaj kapalı. Bana ulaşırsan sana zahmet linki ileteyim :) Artık içine hangisi sinerse

antu69

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 18, 2010
328
74
28
40
Bu oyun için çok teşekkür ederim. Burası yerimi bilmiyorum ama Türkçe Lokalizasyon sahibi "THISROCK" kardeşimizden bir isteğim olacaktı. Acaba "DARKSİDERS 3 PS4" oyununun Türkçe yamasını paylaşabilir mi? Her şey için tekrardan teşekkür ederim.