Arkadaşlar bu oyunun TÜRKÇE ÇEVİRİSİ VE PORTU tarafımdan bizzat yapılmış olup tüm çeviri ve port yapan arkadaşlarımın adınada yazıyorum
siz değerli forum üyelerinden ricam EMEK HIRSIZLARINA GÖZ AÇTIRMAYIN
UNREAL ENGİNE (SONU P.PAK OLAN DOSYALAR İÇİN AÇIKLAMA)
UNREAL ENGİNE İLE YAPILAN YAMALARDA DA GENELDE P.PAK DOSYALARINI GÖRÜRSÜNÜZ. BU DOSYAYI DA HEP PAKS KLASÖRÜNÜN İÇİNE ATACAKSINIZ. BURADA EKLEME YAPIYORSUNUZ ÇÜNKÜ. DOSYA YOLU BELLİ ZATEN YAMANIN. DOSYA YOLU NE İSE ORAYA ATILACAK. O DOSYA ÇIKARDIĞINIZ DOSYADA OLSA DA OLMASA DA ATILMAK ZORUNDA.
GEREKLİ OLAN FAKE PKG ARACI (İNDİRİNİZ)
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
-FAKE PKG GEN İLE UPDATE DOSYASINI AÇMA/ÇIKARMA VE YAMA DOSYASINI BİRLİKTE GÖMME İŞLEMİ NASIL YAPILIR-
RAR ŞİFRESİ A&R
KLASÖR İÇERİSİNDE DOSYA YOLLARI BELLİ KEYİFLİ OYUNLAR DİLERİM
Arkadaşlar bu oyunun TÜRKÇE ÇEVİRİSİ VE PORTU tarafımdan bizzat yapılmış olup tüm çeviri ve port yapan arkadaşlarımın adınada yazıyorum
UNREAL ENGİNE İLE YAPILAN YAMALARDA DA GENELDE P.PAK DOSYALARINI GÖRÜRSÜNÜZ. BU DOSYAYI DA HEP PAKS KLASÖRÜNÜN İÇİNE ATACAKSINIZ. BURADA EKLEME YAPIYORSUNUZ ÇÜNKÜ. DOSYA YOLU BELLİ ZATEN YAMANIN. DOSYA YOLU NE İSE ORAYA ATILACAK. O DOSYA ÇIKARDIĞINIZ DOSYADA OLSA DA OLMASA DA ATILMAK ZORUNDA.
Giriş yap
veya
Kayıt ol
-FAKE PKG GEN İLE UPDATE DOSYASINI AÇMA/ÇIKARMA VE YAMA DOSYASINI BİRLİKTE GÖMME İŞLEMİ NASIL YAPILIR-
RAR ŞİFRESİ A&R
Giriş yap
veya
Kayıt ol
RAR ŞİFRESİ A&R
@alperrenkli hocam ben ps4 yeni aldımda ben bir türlü yapamadım bu konu hakkında yeni olduğumdan dolayı herhalde yardımcı olabilir misiniz ben olduğu gibi direkt usb atıyorum ps4 e bağlıyorum malesef olmuyor.
Friends, the TURKISH TRANSLATION AND PORT of this game was made by me personally, and I am writing on behalf of all my friends who made translations and ports.
I request you, dear forum members, DO NOT LET THE LABOR THIEVES OFF
IT TOOK ME 1 MONTH TO MAKE THIS 31652 LINES PATCH
PLEASE LET'S RESPECT OUR LABOR AND TAKE CARE OF EACH OTHER
HERE I SEND MY THANKS TO MY BROTHER ÇAĞ
TURKISH TRANSLATION ALPERRENKLİ
PS4 PORT AND EDIT ALPERRENKLİ
UNREAL ENGINE (DESCRIPTION FOR FILES ENDING IN P.PAK)
YOU USUALLY SEE P.PAK FILES IN PATCHES MADE WITH UNREAL ENGINE. YOU WILL ALSO PUT THIS FILE INTO THE PAKS FOLDER. BECAUSE YOU ARE ADDING HERE. THE FILE PATH IS ALREADY KNOWN, PATCH IT. IT WILL BE PUT TO WHATEVER THE FILE PATH IS. THAT FILE HAS TO BE DISCARDED WHETHER IT IS IN THE FILE YOU EXTRACTED OR NOT.
REQUIRED FAKE PKG TOOL ()
Giriş yap
veya
Kayıt ol
- HOW TO OPEN/EXTRACT THE UPDATE FILE WITH FAKE PKG GEN AND EMBRYING THE PATCH FILE TOGETHER -
RAR PASSWORD A&R
FILE PATHS ARE SPECIFIED IN THE FOLDER. I WISH YOU ENJOYABLE GAMES