PS4 Türkçe YAMA Trine 1 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde thisrock84 tarafından oluşturulan Trine 1 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,866 kez görüntülenmiş, 145 yorum ve 91 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Trine 1 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan thisrock84
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zappara

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,642
5,206
113
Merhaba, aslına bakarsan dört farklı oyun olmadığını anlatabilmek için konuların açıklama kısımlarına, özellikle, bir dörtlemenin 1. 2. 3. 4. parçası şeklinde açıklama metinlerin koymuştum, onları görmemiş olabilir misin :) Şok olmayı bırakın arkadaşlar doğru bir şekilde oyunun ne olduğunu tahmin bile ettiler :)

Hüsran biraz ağır kaçar böyle bir oyun serisi için. Ama tabiyki bende herkesin çok sevdiği oyunları sevmeyebiliyorum, dediğiniz gibi herkesin kendi oynama alışkanlıkları :)

Tekrar keyifli oyunlar :)
Eyvallah hocam tekrar yüreğine sağlık
Bu gece 1 oyun bitirdim sirayla :)

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,115
2,784
113
Merhaba, aslına bakarsan dört farklı oyun olmadığını anlatabilmek için konuların açıklama kısımlarına, özellikle, bir dörtlemenin 1. 2. 3. 4. parçası şeklinde açıklama metinlerin koymuştum, onları görmemiş olabilir misin :) Şok olmayı bırakın arkadaşlar doğru bir şekilde oyunun ne olduğunu tahmin bile ettiler :)

Hüsran biraz ağır kaçar böyle bir oyun serisi için. Ama tabiyki bende herkesin çok sevdiği oyunları sevmeyebiliyorum, dediğiniz gibi herkesin kendi oynama alışkanlıkları :)

Tekrar keyifli oyunlar :)
Üstad, bence de açıklama kısımları gayet güzel ve yeterliydi. En azından bu sefer elimizde tahmin edebileceğimiz bir ipucu da vardı :)

Hüsran mı? Bence gayet güzel bir seri :) Hiç oynama fırsatına erişemedim ancak videolarından gördüğüm kadarıyla oyun kesinlikle fena durmuyor. Oyunun puanlarına bakılırsa onlar da kötü değil. Yani aslında oyundan ne beklediğinizle alakalı bu durum. Bu oyundan God of War veya Red Dead Redemption kalitesi beklerseniz tabii ki hüsrana uğrarsınız. Sonuçta şunu unutmamak lazım: Oyunu kendi kategorisinde değerlendirmek gerekir. Trine, 2D (2 boyutlu) aksiyon, macera ve platform alanında oldukça yeterli bir yapım.

Elimdeki oyunları bitirdikten sonra Trine'ı kesinlikle deneyeceğim. Tekrar ellerine, emeklerine sağlık dostum. Paylaşım için sonsuz teşekkürler!

Son düzenleme:

sinsi59

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 18, 2009
122
90
28
emeğinize sağlık teşekkürler
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

emeğinize sağlık teşekkürler

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,115
2,784
113
Walking Dead geliyor gibiiiii💪👍💪
Oyun linkleri paylaşılmıştır. Keyifli oyunlar herkese :)

@Onur43 takipte kalman dileğiyle ;)
Beyler Nyks58 @Nyks58 , fıro @fıro , nate86 @nate86

Üstad ( thisrock84 @thisrock84 ) çaktırmadan da olsa trailer veriyor gibi ;) Vaziyetinizi alın, yerlerinizi koruyun :D:D

Son düzenleme:

fıro

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2020
1,493
1,544
113
Beyler Nyks58 @Nyks58 , fıro @fıro , nate86 @nate86

Üstad ( thisrock84 @thisrock84 ) çaktırmadan da olsa trailer veriyor gibi ;) Vaziyetinizi alın, yerlerinizi koruyun :D:D
Ben mevkime geçtim pusudayım :))

fıro

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2020
1,493
1,544
113
Ben oyundayım Al Pacino :D Sonuçta adama da bu kadar çok yüklenmemek lazım :D Biraz nefeslensin, dinlensin :D

Biz de o ara üstadların sayesinde çıkan Türkçe oyunların keyfini çıkartalım ;)
Final fantasy VII remakada insin boyutu da büyük hardiski doldurdu nerdeyse bende başlıcam bir oyuna