ÇÖP KUTUSU TÜRKÇE FFPFSC OYUNLARIN İNMEMESİ

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde Talha.7105 tarafından oluşturulan TÜRKÇE FFPFSC OYUNLARIN İNMEMESİ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 191 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı TÜRKÇE FFPFSC OYUNLARIN İNMEMESİ
Konbuyu başlatan Talha.7105
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Talha.7105
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Talha.7105

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
103
10
18
Herkese iyi akşamlar. Forumda 1-2 türkçe yamaya baktığımda transfer.it internet sitesinden türkçe yamalı ve hazır ffpfsc oyun linklerini görüyorum. İndirme tamamlanıyor ve son kısımda bilgisayara kaydedicekken 'başarısız-yasak' uyarısı veriyor. Bunu aşmanın bir yolu varmı acaba bilen arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.

Yusuf keleş

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 16, 2022
102
34
28
Herkese iyi akşamlar. Forumda 1-2 türkçe yamaya baktığımda transfer.it internet sitesinden türkçe yamalı ve hazır ffpfsc oyun linklerini görüyorum. İndirme tamamlanıyor ve son kısımda bilgisayara kaydedicekken 'başarısız-yasak' uyarısı veriyor. Bunu aşmanın bir yolu varmı acaba bilen arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
Bemdede aynısı oluyor ve çözemedim bilen biri varsa çok güzel olur valla

Talha.7105

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
103
10
18
Defender mefender felan kapalı değil mi

Bende hiç olmuyor bilemedim:(
Değildi hocam belki ondan olabilir ama defender açık olunca dosyayı sakla diyip kaydedebiliyorduk yinede yanlış değilsem. Spidermani deniyordum 115 gb tüm gün sürdü neredeyse iptal olması çok koydu vala. Farklı fikirlerde olursa bekleyip öyle denemeyi düşünüyorum mağlum boyutlar çok yüksek 😬

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...