PS3 Türkçe YAMA Türkçe yamalar için yazdığım her mesaj siliniyor?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde FKOAC tarafından oluşturulan Türkçe yamalar için yazdığım her mesaj siliniyor? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Türkçe yamalar için yazdığım her mesaj siliniyor?
Konbuyu başlatan FKOAC
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan FKOAC

FKOAC

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 3, 2026
5
2
3
Selam. Ben birkaç haftalık bir üyeyim ps3üm için buradan türkçe yamaları almak için hesap açmıştım. Türkçe yamasını almak istediğim onlarca farklı ps3 türkçe yama oyununun konusuna cevap yazıp konuları beğendim. Birkaç gün sonra ise kontrol ettiğimde sadece 4 tanesinin onaylandığını diğer hepsinin ise silindiğini gördüm. Profilime bakarakta o 4 mesajı görebilirsiniz. Her konuya birbirinden farklı ama düzgün teşekkür mesajları yazmıştım yani 4 tane dışında diğer hepsinin silinmesi tuhaftı.

Geçenlerde infamous 1'in türkçe yaması thisrock84 @thisrock84 tarafından çıktı. Sağolsun bende bu oyunun türkçe yamasını bekliyordum uzun süredir. Çıktığında erişmek için teşekkür cevabı yazdım ve konuyu beğendim. Sonraki gün cevabımın silinmiş olduğunu ve halen dosyaya erişemediğimi gördüm. Farklı bir şelilde tekrar cevap yazıp tekrar beğendim ve sonraki gün tekrar aynı şey oldu. Günlerce farklı farklı şekillerde cevaplar yazdım, alıntıyı silerek cevaplamak yada teşekkür kelimesi içermeden normal yorum yazmayıda denedim. Ne yaparsam yapayım sonraki gün cevabım silindi.

Bunu gören moteratörler bana yardım edebilirseniz çok sevinirim